Şenol : Bu Şehri Yırtarım

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, yerel seçimlerde AK Parti’den aday adayı olacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2012 09:45
Şenol : Bu Şehri Yırtarım

Şenol, “Belediye başkanı olursam, önce bu şehri yırtarım” dedi. Yerel seçim yarışında ‘adayım’ deme medeni cesaretini gösteren Şenol’un oldukça ilginç projeleri var.

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, yaklaşan yerel seçimlerin atmosferini ateşledi. Isparta’da ilk kez bu kadar net ‘Bu yarışta bende varım’ diyen isim olan Bahattin Şenol, Kanal 3 ekranlarında canlı olarak yayınlanan 3. Boyut Programında projelerinin ip uçlarını da verdi.

IYAŞ PARK’TAN CANLI YAYIN
Saadettin Ulusoy’un hazırlayıp sunduğu ve Kanal 3 ekranlarında yayınlanan 3. Boyut programı IYAŞ Park’ta yaptığı canlı yayında IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol’u konuk etti. Ajans 32 Gazetesi imtiyaz sahibi ve Kanal 3 Isparta Temsilcisi Mustafa Kahraman ile Gazeteci Şakir Aksöz’ün de konuk gazeteci olarak katıldığı program Şenol’un çarpıcı açıklamalarına sahne oldu.

ADAYLIĞINI İLK AÇIKLAYAN İSİM OLDU
Yaklaşan yerel seçimler için Isparta’da ilk kez bir isim bu kadar net konuştu. Önce, yerel seçimlerde AK Parti’den aday adayı olacağım dedi… ardından da projeleri hakkında önemli ip uçları verdi. Isparta’nın en büyük ok ortaklı şirketinin yönetim kurulu Başkanı olma ünvanını da taşıyan Şenol, bakın seçilirse Isparta’yı nasıl yönetecek…

LAYIKIYLA YAPARSANIZ CENNETLİKSİNİZ
Belediye başkanlığının çok ulvi bir görev olduğunu kaydeden Şenol, “Eğer bu görevi layıkıyla yaparsanız sanıyorum cennetlik olursunuz. 250 bin kişiye hizmet ediyorsunuz. Hiçbir makamda böyle bir şey nasip olmaz” dedi.

KENDİMDE BU MEDENİ CESARETİ GÖRÜYORUM
Bu ulvi görevi üstlenmek istediğini kaydeden Şenol, “Ben de elbette bu şerefli, bu ulvi görevi üstlenmek isterim. Bu medeni cesareti de kendimde görüyorum. Daha önce 2 defa aday adayı oldum. Şimdi yine aday adayı olacağım. Eğer nasip olurda bu görev bize verilirse layıkıyla yapmak için olağan üstü bir performans, olağan üstü bir çaba göstereceğim” diye konuştu.

BU ŞEHRİ YIRTARIM
Belediye başkanı olması durumunda kente nasıl hizmet edeceğini de anlatan Şenol, projeleriyle ilgili ipuçları verdi. “Ben belediye başkanı olursam bu şehri yırtarım” ifadelerini kullanan Şenol, “Bankaları ve hizmet veren kamu kuruluşlarının çoğunu şehrin dışına taşımanın yollarını ararım” dedi.

BELEDİYE VE HÜKÜMET BİNASI KENT DIŞINA KAYDIRIRIM
Isparta Belediyesi ve Valilik binasını da kentin dışına doğru kaydırılmasının gerektiğini söyleyen Şenol, “Belediye binasını oradan çıkarır, şehrin dışına doğru taşırım. Hükümet binasını şehrin dışına çıkarmanın yollarını ararım” şeklinde konuştu.

BELKİ UÇUK PROJELER DİYECEKSİNİZ AMA…
“Hükümet binasını kent müzesi yaparım” diyen Şenol, “Belki bu projelere uçuk projeler diyeceksiniz. Ama, inanın Isparta’da valilik binasının içinde tapu müdürlüğü, nüfus müdürlüğü yakışmıyor” dedi. Isparta şehirler arası otobüs terminalinin de yerinin değiştirilmesi gerektiğine işaret eden Şenol, “İl dışından Isparta’ya gelen bir konuk terminali gördüğü zaman, Isparta burasımıymış der. Terminaller şehrin aynasıdır. Artık ilçelerde bile şehrin merkezine terminal yapılmıyor” dedi.


ISPARTA EN İYİSİNE LAYIK
Sadece bu projelerle bile kentin rahatlayacağını ve park sorunun kendiliğinden çözüleceğini ifade eden IYAŞ Yönetim Kurlu Başkanı Bahattin Şenol, “Isparta en iyisini hak ediyor” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum