Şenol ‘Davraz’a Kilit Vuruluyor’

CHP İl Başkanı Vedat Şenol Davraz Sirene Otelin kapanması ile ilgili yaptığı açıklamada Sabır taşı çatladı diyerek “Sirene’ye kilit vurmak Davraz’a kilit vurmak, Davraz’a kilit vurmak Isparta’ ya kilit vurmak demektir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2012 12:52
Şenol ‘Davraz’a Kilit Vuruluyor’

Davraz Sirene otelin kapanması ile ilgili tepkiler gelmeye devam ediyor. Konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Vedat Şenol “Isparta’nın tanıtımında Uluslararası düzeyde önemli bir rol oynayan Davraz Kayak Merkezimizin simge oteli olan Davraz Sirene Oteli’nin kapanmış olduğunu üzüntü ve teessürle karşılamış bulunmaktayız” dedi.

Davraz sirene otelin kapanması ile ilgili biran önce çözüm üretilmesini beklediklerini söyleyen Şenol “Davras Turizm Merkezimizdeki, Kar Festivalleri, Uluslar arası Kayak Müsabakaları, Yabancı Ülke ve Türkiye’den gelen Futbol Kulüplerinin konaklamalarına ve kamp yapmalarına büyük destek sağlayan Sirene Davraz Oteli gibi bir tesisin kapısına kilit vurması, akıllara birçok soruyu getirmektedir. Ancak bizler bu konunun polemik konusu yapılması veya siyasiler için bir malzeme olması değil bir an önce çözüm üretilmesinden yanayız” şeklinde konuştu. ‘Isparta Hepimizin’ diyen Şenol açıklamasında şunlara yer verdi.

“Her geçen gün kaybetmekte olan Isparta’mızda Trilyonluk Tesislerin kapanması veya başkalarına satılması başıboşluğu, aynı zamanda Isparta’ da bir Kent Konseyinin oluşturulması fikrini de ön plana çıkarmıştır. Malumunuz bir İl’e çakılacak çivinin, yapılacak tesislerin sorumluluğu aynı zamanda O İl’ in Belediye Başkanı, Ticaret Odası Başkanı, Vali ve Rektör dayanışması düzeyindedir. Bizler de Siyasilerden önce çözümün bu yetkililerde olması gerektiğini düşünüyor ve yetkililerimizin bu konudaki duyarlılığını beklemekteyiz. Sirene’ye kilit vurmak Davraz’a kilit vurmak, Davraz’a kilit vurmak Isparta’ ya kilit vurmak demektir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.