Şenol’dan Emniyete Bir Teşekkür Bir Sitem

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Isparta mitinginde emniyet güçlerinin başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Şenol’un emniyet güçlerine bir de sitemi vardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2014 13:22
Şenol’dan Emniyete Bir Teşekkür Bir Sitem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Vedat Şenol, partisinin lideri Kılıçdaroğlu’nun Isparta mitingini değerlendirdi. Şenol, miting değerlendirmeleri kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerine başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Şenol, “Emniyet güçlerimiz mitingde çok güzel görev yaptı. Kimse sıkıntı çekmedi. Miting alanına giriş çıkışlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Bu başarılı çalışmalarından dolayı başta Valimiz Vahdettin Özkan ve Emniyet Müdürümüz Mehmet Or, başta olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Şenol’un Isparta emniyetine bir de sitemi vardı. Miting nedeniyle yapılan bayraklı süslemelerin mitingin hemen ardından kaldırılması için emniyetin sürekli telefonla arayarak baskı yaptığını belirten Şenol, “AKP mitinginde mitingden 3 gün önce meydan süslendi, mitingden 3 gün sonra bayraklar kaldırıldı. Ama emniyet güçlerimiz AKP’ye gösterdiği toleransı CHP’ye göstermedi” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum