Serbest Kaldılar, Yine Hırsızlık Yaptılar!

Polis, yaptığı çalışmalarda bir işyerinden yüklü miktarda yiyecek ve içecek çalan 3 çocuk şüpheliyi gün yüzüne çıkardı. Gözaltına alınan şüpheliler aynı hafta, aynı suçlardan ikinci kez sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2012 12:24
Serbest Kaldılar, Yine Hırsızlık Yaptılar!

Isparta’daki bir işyerinde son günlerde meydana gelen hırsızlık olaylarını araştıran polis güçleri, yüklü miktarda yiyecek ve içecek hırsızlığı yapan 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı ekipler, Pirimehmet Mahallesi’nde gıda maddesi satışı yapan bir işyerinde meydana gelen hırsızlıklarla alakalı olarak bölgede takibe başladı. Önceki gece olayın gerçekleştiği işyeri içersinde bir kişinin saklandığını tespit eden Asayiş Şube Polisi harekete geçti.

Söz konusu işyerinde hırsızlık yaptığı iddia edilen B.D.’yi (17) suçüstü yakalayan polis, şüpheli üzerinde yaptığı aramada sırt çantasında gizlenmiş yüklü miktarda hırsızlık malı yiyecek ve içecek bulunduğunu ortaya çıkardı.

Şüpheli B.D.’yi gözaltına alan polis, aynı işyerinden hırsızlık yaptığı öne sürülen iki çocuk daha olduğunu belirledi.
Konuyla ilgili bir adrese daha baskın düzenleyen Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, yiyecek deposu olarak nitelendirilen evdeki çocuklar G.Y. ve M.G.’yi kıskıvrak yakaladı.

Çocuk yaştaki şüphelileri gözaltına alan polis, gerekli işlemlerinin ardından 3 kişiyi adliyeye sevk etti.
Adliyeye sevk edilen ve 3 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Öte yandan tutuklanan 3 şüphelinin, geçtiğimiz pazartesi günü karıştıkları 3 ayrı hırsızlık olayında adliyeye sevk edildiği ve mahkemece serbest bırakıldığı da edinilen bilgiler arasında…

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.