Seri Katil Atalay Filiz İzmir'de Yakalandı

Seri katil Atalay Filiz ile ilgili günün son dakika haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2016 17:35
Seri Katil Atalay Filiz İzmir'de Yakalandı

 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir’in Menderes ilçesinde bindiği minibüste, kendisini tanıyan bir yolcunun ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Atalay Filiz'in üzerinde iki avcı bıçağı, sahte kimlikler ve sahte kredi kartı ile 10 bin lira, 3 bin 500 euro para çıktığını söyledi.

 Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Atalay Filiz'e benzeyen bir kişinin, Menderes ilçesinden İzmir yönüne giden bir yolcu minibüsüne bindiği yönündeki ihbar üzerine çalışma başlattı.

Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınında minibüsü durduran ekipler, araçtaki Atalay Filiz'e benzeyen sırt çantalı kişiyi, kimlik tespiti ve parmak izi işlemleri için emniyete götürdü. Yapılan incelemede şüphelinin 3 cinayetin zanlısı olarak aranan Atalay Filiz olduğu tespit edildi. İzmir’ de yakalanan Atalay Filiz , Bozyaka Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarılarak sağlık kontrolüne götürüldü.

Isparta ve Burdur'da Panik Yaşatmıştı

 Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta polis imdat hattını arayan bir kişi, Atalay Filiz'i Isparta-Burdur karayolu Gümüşgün yol ayrımında valizle bir araca binerken gördüğünü bildirmiş ve bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, Burdur Bölge Trafik Müdürlüğü önü, Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı ile Antalya Kavşağı'nda araçları durdurarak yol denetimi yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.