Sert Kayaya Çarptılar

Isparta'da tekel bayisini soymak isteyen iki kişi sert kayaya çarptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2011 16:19
Sert Kayaya Çarptılar

Isparta'da bir tekel bayisini tabanca ve sopayla gasp yapmak isteyen iki kişi, büfe sahibinin tepkisi sonucu kaçtı. Polis ekiplerince yakalanan bir zanlı, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Mustafa Tokmak'ın işlettiği tekel bayisine gece saatlerinde giren yüzleri maskeli, tabanca ve sopa taşıyan iki kişi, kasanın boşaltılmasını istedi.

Büfe sahibi Tokmak'ın yüksek sesle bağırıp, arka taraftaki yakınlarını çağırması üzerine paniğe kapılan Hüseyin Yaşar Ç. ve M.Y. rafları yıkarak, büfeden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zanlılardan Hüseyin Yaşar Ç'yi yakaladı. Zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diğer zanlının yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Büfe sahibi Tokmak, genellikle televizyonda izledikleri olayın bir benzerinin başlarına geldiğini ifade ederek, ''Kafalarında maskeleri vardı, birinin elinde tabanca, diğerinde sopa bulunuyordu. İçeri girdiler, (boşalt kasayı) dediler. Yüksek sesle kardeşimi çağırdım ve ayağa kalktım. Arka taraftan kardeşimle bir kaç kişinin geldiğini görünce kaçtılar'' dedi.

Polis ekiplerinin kısa sürede olay yerine geldiğini belirten Tokmak, bu sayede zanlılardan birinin yakalanabildiğini söyledi. 

Öte yandan olay anının güvenlik kamerası tarafından da görüntülendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.