Servis Araçlarına Yeni Düzenleme

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Parlakyıldız, S ve C plakalı servis araçlarının renkleri için yeni düzenleme yapıldığını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2011 00:26
Servis Araçlarına Yeni Düzenleme

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Parlakyıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, Belediye Meclisi'nin, ticari taksilerin çalışma belgesi ile servis araçlarının güzergah izin belgelerinin yenilenmesi ve bazı değişikliklerle ilgili karar aldığını hatırlattı.

Kararda, S ve C plakalı servis araçlarına yönelik yeni düzenlemeler yapıldığını belirten Parlakyıldız, S plakalı araçlarının (personel servis aracı) beyaz renkli ve kırmızı şeritli olmasına, C plakalı araçların (öğrenci servis aracı) ise, beyaz renkli ve üzerlerine 10 santimetre eninde sarı-siyah kuşak çekilmesine karar verildiğini bildirdi.

Parlakyıldız, yeni kararların 6 ay içinde uygulanması gerektiğine dikkati çekerek, ''C ve S plakalarına sahip sürücülerimizin bu konuda biraz daha hassasiyetle durmasını istiyorum. Aksi takdirde cezai müeyyideye düşeceklerdir. Dileğimiz hiçbir arkadaşımızın cezai müeyyideye maruz kalmamasıdır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum