Servis Çilesi Devam Ediyor

Nazmiye Demirel Ortaokulu ve Yılmaz Şener Ortaokulu arasındaki tartışma nedeniyle yaşanan servis çilesi devam ederken Nazmiye Demirel Ortaokulu idarecileri yeni bir uygulamaya imza attı.

Yayınlanma:
Servis Çilesi Devam Ediyor

Nazmiye Demirel Ortaokulu idarecilerinin Yılmaz Şener İlkokulu servis araçlarının giriş yaptığı kapıyı zincirlemesi nedeniyle hafta başında başlayan servis çilesi devam ediyor. Fakat küçük bir değişiklik yapıldı. Kapıyı zincirleyen Nazmiye Demirel Ortaokulu idaresi bu sefer kapıyı tamir ettirerek tamamen kapattı. Öğrencileri getiren servis araçları ise yol üzerine park etmeye devam ediyor.

Servis araçlarının yol üzerine park etmesi nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığı ise devam ediyor. Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda trafik polisi ekibi yolda herhangi bir kaza yaşanmaması ve öğrencilerin güvenliği için sürekli önlem almak zorunda kalıyor. Diğer yandan alınan bilgiye göre Trafik ekiplerinin kapı önünde beklemeyi bu hafta sona erdirecekleri söyleniyor. Trafik ekiplerinin okul önünden ayrılmasının ardından yaşanacak trafik sorunlarının ise artacağı düşünülüyor.

Öte yandan öğrenci velileri de Milli Eğitim Müdürü İlyas Can’a seslenerek “Bu meselede Milli Eğitim Müdürümüzün sessiz kalmasına bir anlam veremiyoruz. Adeta çocuklarımızın hayatı tehlikede Bayram dönüşünde böyle bir sorunun olmamasını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum