Ses Yarışmasının Birincisi Başyiğit

12.Uluslararası Gül ve Halı Festivali kapsamında Atatürk Stadyumunda pazar günü yapılan ‘Serbest Dalda Ses Yarışması’ sonuçları belirlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2012 17:26
Ses Yarışmasının Birincisi Başyiğit

67 kişinin müracaat ettiği ve 4 gün devam eden ön elemeler sonrasında finale kalan 15 kişi derece için yarışmaya hak kazandı. Atatürk Stadyumu’nda saat 14.00’da başlayan final yarışmalarına bir kişi zamanında gelmediği için diskalifiye olurken, 14 sanatçı hünerlerini binlerce kişinin önünde sergiledi. 

Ünlü sanatçılara taş çıkartırcasına yarışan adaylar birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. Yarışma sonrasında jüri üyeleri yaptıkları değerlendirme sonrasında ‘Açık Adres’ isimli parçasıyla yarışan Fahriye Esra Başyiğit birinci, ‘Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun’ parçasıyla Gökhan Türkcephe ikinci ve Nehir Sönmez de ‘Sadece Sevdim’ parçasıyla üçüncülüğe layık görüldü. 

‘Serbest Dalda Ses Yarışması’nda birinciye 2 Cumhuriyet Altını, ikinciye bir adet Cumhuriyet Altını, üçüncüye ise yarım Cumhuriyet Altını ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.