Sessizliğini Ajans32'ye Bozdu

AK Parti'den Isparta Milletvekili adaylığı sık sık gündeme gelen ve kamuoyu tarafından adaylığı konuşulan Isparta eski belediye başkanı ve halen Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Altan Raşit Civan bu konudaki sessizliğini bozdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2011 18:59
Sessizliğini Ajans32'ye Bozdu

AK Parti'den Isparta Milletvekili adaylığı sık sık gündeme gelen ve kamuoyu tarafından adaylığı konuşulan Isparta eski belediye başkanı ve halen Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Altan Raşit Civan bu konudaki sessizliğini bozdu..

Altan Raşit Civan , yaptığı açıklamada, milletvekili adaylığı ile ilgili olarak şunları söyledi:"Şu anda öyle bir niyetim yok. Isparta’ya belediye başkanlığı başta olmak üzere çeşitli makamlarda hizmet ettim ve etmeye devam edeceğim.Ama milletvekili adaylığı gibi bir niyetim ve talebim yok" dedi.

Civan "Sayın Başbakan adaylık teklif ederse ne yaparsınız?" sorusuna ise şu cevabı verdi: "Böyle bir durum yok. Böyle bir konuda cevap verir ve bir şey söylersek doğmamış çocuğa don biçmiş oluruz. Böyle bir durumda Sayın Başbakan'ın emri ne ise yerine gelir" dedi.

ISPARTA CİVAN'I NE KADAR TANIYOR?
Altan Raşit Civan'ın sürekli Belediye başkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden adının sürekli gündeme gelmesyile, Isparta Halkının Civan'ı pek tanımadığı ortaya çıktı.

Ajans32 Muhabirin yaptığı röportajlarda Civan isminin bir dönem belediye başkanlığı yapmış olmasına rağmen pekde bilinmediği ve iyi bir isim olarak hatırlanmadığı ortaya çıktı.

ALTAN RAŞİT CİVAN KİMDİR?
1951 yılında Isparta’da doğdu. 1968–1975 yıllarında İller Bankası’nda çalıştı ve Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi’nden inşaat mühendisi olarak mezun oldu.

1975–1979'da Isparta Belediyesi’nde çalıştı. 1979–1984 döneminde Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaptı. 1989-1994'te Isparta Belediye Başkanlığı yaptı. 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı’na getirildi. Bu görevini 1996 yılına kadar sürdürdü. 1996–1999'da Ankara'da EGO Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. 2001 yılına kadar müteahhitlik yaptı. 29.01.2002 tarihinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı. Şuanda Civan Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürütmektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.