Sevdiğine Vermediler Canına Kıymak İstedi

Özbayat beldesinde 18 yaşındaki genç kız sevdiği ile evlenmesine müsade etmeyen ailesine kızarak canına kıymaya kalkıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2013 10:13
Sevdiğine Vermediler Canına Kıymak İstedi

Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Özbayat beldesinde 18 yaşındaki T.D bileklerini kestikten sonra çok sayıda değişik ilaç içerek canına kıymak istedi. Genç kızın ailesinin sevdiği kişi ile evlenmesine izin verilmediği için intihara teşebbüs ettiği tahmin ediliyor.

Edinilen bilgilere göre olay önceki gün öğle saatlerinde meydana geldi. Evde kimsenin olmadığı sıradabunalıma girerek bileklerini kesici bir aletle kesen genç kız daha sonra evde bulduğu değişik türdeki ilaçlardan çok sayıda içti. Yakınlarının eve gelmesi ile durum fark edilerek genç kız önce Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Isparta Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kasaba halkından edinilen bilgilere göre kızın anne ve babasının sürekli kavga ettikleri evde huzursuzlık olduğu genç kızında sevdiği ile evlenmesine karşı çıkılması üzerine böyle bir intihar girişiminde bulunmuş olabileceği iddia edildi. Jandarma intihara teşebbüs olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

cinaraltigazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum