Seven Balık Müşterilerine Merhaba Dedi

Halil Seven ve Mehmet Ali Tümbek’in ortak olarak işlettiği Seven Balık, Çayboyu’nda nezih bir ortamda konuklarına balık keyfini sunuyor. Deniz Mahsülleri üzerinde geniş bir menüyle hizmet veren Seven Balık, cazip fiyatlarıyla da müşterilerine kapılarını a

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2014 13:29
Seven Balık Müşterilerine Merhaba Dedi

Çayboyu’nda otantik mimari yapısı, sektöre özgü dekorasyonu, güler yüzlü personeli ve eşsiz lezzeti ile hizmete açılan Seven Balık, deniz mahsulleri konusunda oldukça iddialı… çeşit çeşit balıklar, çok yerde bulamayacağınız deniz ürünleri ve sıcak bir ortam hazırlamış Halil Seven ve Mehmet Ali Tümbek konukları için…



Çayboyunda otantik mimarisi ile de dikkat çeken Seven Balık, denizin büyüsünü ve sağlığını Ispartalılar için almış getirmiş adeta.

Menü çeşitliliği ile farklı bir konsept yaratan Seven Balık, Isparta’da bulamayacağınız deniz ürünleri ile zengin bir menü hazırlamış…

Karidesten Deniz Börülcesine, Balık çeşitlerinden Kalamar’a kadar tam da denizden babam çıksa yerim diyenlerin adresi olmaya talip.



Belki size boğazda balık keyfi vaat etmiyorlar ama; boğazın derin sularındaki tüm deniz ürünlerini en lezzetli haliyle sunmayı garanti ediyorlar.

Seven Balık, bugün Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Isparta medyasını konuk etti. Sabah kahvaltısında gazetecilerle ve Başkan Günaydın’la buluşan Seven Balık işletmecileri, çiçeği burnunda işletme hakkında bilgiler verdi.



Başkan Günaydın, Seven Balık işletmecilerine hayırlı olsun dileklerini ileterek Isparta’ya böyle kaliteli ve elit bir hizmet sağladıkları için işletmecilere teşekkür etti.

Seven Balık Çayboyu’nda eski Patika Kafe’nin otantik mekanında Ispartalılara hizmet veriyor.















Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum