Sevgi Dönemi Devam Edecek

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni 5 yıl için vize almasının ardından bugün düzenlenen mehteranlı törenle makamına yeniden oturdu. Başkan Günaydın, kendisini karşılayan kalabalık gruba ‘Sevgi Dönemi Devam Edecek’ mesajı verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2014 15:35
Sevgi Dönemi Devam Edecek

Seçimlerin sonuçlanmasının ardından yeni 5 yıl için seçmenlerin vizesini alan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bugün mehteranlı bir törenle makamına yeniden oturdu. Belediye personeli ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende MHP İl Başkanı İsa Yalçın’da yerini aldı.



BAŞLANGIÇ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ
Belediye önüne konfeti ve balon gösterileri arasında gelen Başkan Günaydın, burada yaptığı konuşmada, “Başlangıç toplantısına hoş geldiniz. Uzun boylu bir seçim çalışması yürüttük. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.



AYAKLAR ALTINDA KALDILAR
Zorlu bir seçim süreci yaşadıklarını kaydeden Başkan Günaydın, “Gerçekten zor geçen günlerimiz oldu. Kimileri bize söz hakkı vermedi, cevap hakkı doğan konularda bile o hakkımızı kullandırmadılar. Ama biz sadece size güvendik” ifadelerini kullandı.

Başkan Günaydın, “Gerek seçim döneminde gerekse öncesinde bize iftiralar attılar, operasyonlar düzenlediler. Ailemizi bile hedef aldılar. Kendi yaptıkları hırsızlıkları, yolsuzlukları bize iftira ettiler. Ama ne oldu? O kadar konuştunuz, operasyonlar yaptınız da ne oldu? Ayaklar altında kaldınız. Haddini bilmeyen insan konumuna düştünüz. Halkımızı kandıracağız zannettiniz. Bu yolla bir şeyler kapacağınızı zannettiniz. Ama boş şeyler kaptınız” dedi.



DAHA ÇOK HUZUR DAHA ÇOK MUTLULUK
3’üncü kez Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Günaydın, “Şimdi bize düşen bir şey var. Onları utandıracağız. Çalışmalarımızla, projelerimizle utandıracağız. Gerçi onlar utanmaz ama. Isparta’ya daha çok huzur, daha çok mutluluk, daha çok hizmet vereceğiz. Bizi engellemeye çalışanların da belediye başkanı olacağız” şeklinde konuştu.



3 HİLALLİ ROZET ÇIKTI AY YILDIZLI ROZET GELDİ
Günaydın, “Yakamda gururla taşıdığım 3 hilalli rozeti artık çıkarıyorum. Ay yıldızlı rozeti takıyorum. Bu ne demek? Artık herkesin belediye başkanıyım. Siyasi görüş ayrımı yapmadan, onun adamı bunun adamı demeden bütün Isparta’ya hizmet edeceğiz. Sevgi dönemimiz devam edecek” dedi.



İSA YALÇIN: HER ZAMAN ONUN YANINDAYIZ
MHP İl Başkanı İsa Yalçın da konuşmasında “Isparta kararını, hizmetten, sevgiden yana verdi. Belediye Başkanımız 10 yıl şerefle, onurla bu görevi yürüttü. Şimdi bir 5 yıl daha yürütecek. Biz her zaman onun yanındayız. İnşallah kara bulutlar dağılır, hizmetleri engellemeye çalışanlar aldıkları bu tokat gibi cevapla o tavırlarından vazgeçerler. Sayın Başkanımıza bu zaferi bize yaşattığı için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmalar ve duaların ardından kurban kesimi yapıldı. Başkan Günaydın makamında tebrikleri kabul etti.












Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum