Sevginle Hayata Tutunuyorum Sergisi

Gönüllü Hasta Destek Ekibi Sarı Melekler isimli gurup ile Artık Atık Değilsiniz isimli proje sergisi dün IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde halka sunuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2013 15:22
Sevginle Hayata Tutunuyorum Sergisi

İlk olarak Antalya’da başlatılan Gönüllü Hasta Destek Ekibi Sarı Melekler “Sevginle Hayata Tutunuyorum” sloganını Isparta’ya taşıdı. Antalya’da temeli atılan etkinliği Isparta’ya tanıtmak amacıyla ilk olarak IYAŞ Park Alışveriş Merkezi’nde sergi açılışı gerçekleşti.

Sergide bulunan ürünler, IYAŞ Park AVM müşterilerinin beğenisine sunuldu. Öte yandan hastanelerde tedavi gören çocukların el emekleri de yoğun ilgi gördü.

Avrupa Birliği tarafından destek gören proje, kâğıt israfını önlemek amacıyla yapılmış marifetleri gözler önüne serdi. Sergilerinde asıl amaçlarının çocuklarımızı bilinçlendirerek doğayı koruma alışkanlığı kazandırmak olduğunu dile getiren proje koçu Hale Mektepli doğayı korumamız gerektiğinin bir kez daha altını çizdi.

Su, kağıt ve boya malzemelerini kullanarak bir şaheser çıkaran proje yetkilileri, tüm uğraşlarını IYAŞ Park Alışveriş Merkezi’nde sergileyerek, halkın beğenisine sundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.