Seviyesizler Seviyeden Bahsetmeyecek

Yaklaşan yerel seçimler siyasi tansiyonu da yükseltmeye devam ediyor. AK Parti Milletvekili gazetecilerin karşısında hem CHP’ye hem de MHP’ye deyim yerindeyse verdi veriştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2014 11:19
Seviyesizler Seviyeden Bahsetmeyecek

Yaklaşan yerel seçimler siyasetin tansiyonunu da artırmaya devam ediyor. Partisinin il merkezinde İl Yönetim Kurulu tanıtım toplantısına katılan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, muhalefet partilerinin temsilcileri sert sözlerle eleştirdi. Gerek MHP gerekse CHP İl Başkanlarına sert eleştiriler yönelten Bilgiç’in salvolarından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da nasibini aldı.

AĞIZLARINDAN ÇIKANLARI KULAKLARI DUYMUYOR
Konuşmasına yeni oluşturulan AK parti İl Yönetimi’ne hayırlı olsun dilekleriyle başlayan Bilgiç, “Siyasi üslup maalesef gerek TBMM’de, gerek komisyonlarda, gerekse sokaklarda oldukça ilginç. Bazı arkadaşlarımızın ağzından çıkanları kulakları duymuyor. Siyasette sözü yutmak yerine boğazınızda düğümlenmesi daha makuldür. Muhalefet sözlerinin esiri oluyor” dedi.

UĞUR MUMCU’NUN HATIRINA
AK PARTİ’YE ŞÜKRAN DUYMALISIN
Milletvekili Bilgiç, “CHP Grup Başkanvekili bazı ifadeler kullanıyor. Ben o ifadeleri burada kullanamam. Utanç duyarım. Ama görüyoruz ki o üslup Isparta’ya da geçmiş. CHP İl Başkanı Vedat Şenol rahmetli Uğur Mumcu’nun hatırına AK Parti’ye şükran duyması gerekir. Mumcu olayı ile beraber faili meçhulleri tarihe gömen AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ama bunların yaptıkları en iyi şey yargısız infazdır. Bugün Recep Tayyip Erdoğan’a uygulananlarla dün Menderes’e uygulananlar aynıdır. Bunların insanlıkla alakası yok” ifadelerini kullandı.

MİLLET SİZE SEÇİMDE TAKACAĞINI TAKIYOR ZATEN
CHP’li Muharrem İnce’nin geçtiğimiz günlerde “Bunların gözünü para bürümüş, ayakkabı kutusu bürümüş, kampanya yapalım aramızda para toplayalım. Buda yetmezse nikah tazelesinler, söz veriyoruz bütün CHP’liler gidip düğünlerine gidip takı takacağız” ifadelerine de göndermede bulunan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Muharrem İnce nikah tazelemekten, takı takmaktan söz ediyor. Yahu size millet seçimlerde takacağını zaten takıyor” dedi.

O ZAMAN ZİL TAK OYNA
MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın geçtiğimiz günlerde Osman Zabun’un il başkanlığına getirilmesi ile ilgili olarak “O siyasetten anlamaz, AK Parti’nin Isparta’ya son kazığı” değerlendirmesine de değinen Bilgiç, “Ey İsa Yalçın; eğer Osman Zabun siyasetten anlamıyorsa zil tak oyna. Ama durum öyle değil. Korkuyorsunuz ve ağlıyorsunuz. Eğer sen omurgasızlık görmek istiyorsan git aynaya bak. AK Parti’ye geçmek için dönemin AK Parti’li vekillerinin kapısında yatan arkadaşlarına bak. Geçmişini inkar eden kendi arkadaşlarına bak. Omurgasızlığı en iyi orada görürsün” şeklinde konuştu.

ALLAH ALLAH SEN Mİ DEĞERLENDİRECEKSİN BUNU?
Milletvekili Bilgiç, “Değerli arkadaşlar biz de insanız. Haysiyetsiz saldırılara tahammülümüz yok. Bu saatten sonra her ifadelerine cevap alacaklar. Ama biz asla ve asla üslubumuzu bozmayacağız. Rahmetli babamın güzel bir lafı vardı. Diyor ki; Yanlış üslupla doğru söz söylenmez. Edep yahu! Önceden Belediye başkanı kullanıyordu, şimdi il başkanı da kullanmaya başladı. Neymiş; erkeklerse gelsinler… Allah Allah sen mi değerlendireceksin bunu. Herkes haddini bilecek. Seviyesizler seviyeden söz etmeyecek” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum