Şevket Demirel İçin Mevlit Okutuldu

Şevket Demirel İçin Mevlit Okutuldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2016 17:38
Şevket Demirel İçin Mevlit Okutuldu

Geçen hafta vefat eden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi iş adamı Şevket Demirel için Göltaş Çimento Fabrikası Sosyal Tesisleri'nde mevlit okutuldu. Mevlitte CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici de Fatiha süresini okudu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi merhum Şevket Demirel, geçen hafta pazartesi günü tedavi gördüğü İstanbul'daki hastanede yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı 90 yaşında hayatını kaybetmişti. Çarşamba günü memleketi Atabey ilçesine bağlı İslamköy'de son yolculuğuna uğurlanan Şevket Demirel için mevlit okutuldu.

Demirel ailesinin şirketlerinden Göltaş Çimento Fabrikası'ndaki Sosyal Tesisleri'nde okutulan mevlid-i şerife Isparta Valisi Vahdettin Özkan, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Demirel ailesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ KESİCİ FATİHA SURESİNİ OKUDU
Mevlid-i şerifte CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici de Fatiha suresini okudu. Okutulan mevlid-i şerifin ardından dua edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.