Şevket Karahan Başsağlığı Diledi...

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey’i arayarak başsağlığı diledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2012 23:38
Şevket Karahan Başsağlığı Diledi...

Afyonkarahisar'daki Mühimmat Depo Komutanlığı bünyesinde yer alan cephanelikte, önceki gün akşam meydana gelen patlamada, 25 asker şehit olurken, 4 asker de ağır yaralandı.

Gelişen olaylardan hemen sonra Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey’i arayarak başsağlığı diledi.

Terör olaylarının artığı bu günlerde Afyonkarahisarda yaşanan patlamanın derin üzüntülere neden olduğunu vurgulayan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan Başkan Güzbey’e şunları söyledi:

"Hepimizi derinden üzen bu elim hadisede şehit düşen askerlerimizin ailelerine, yakınlarına, aziz milletimize ve sizin şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.