Şevket Savlu: 'BAL Ligi Takımı Yapıyoruz'

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, amatör küme için kurdukları kadroyu bal olarak yorumladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2012 11:26
Şevket Savlu: 'BAL Ligi Takımı Yapıyoruz'

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, "Şimdiden geçtiğimiz yılın kadrosunu kuruyoruz" dedi.

Yeni sezonda Isparta amatör kümede mücadele edecek olan Ispartaspor'da Kulüp Başkanı Şevket Savlu, iddialı açıklamalarda bulundu.

Sezon hazırlıklarına ilk başlayan takım olan pembe-yeşilliler, Gönenspor ile birleşimimin olmamasının ardından pes etmeyerek Bölgesel Amatör Lige ilk yılında dönmek istiyor. Ispartaspor kadrosunu büyük ölçüde şekillendirdi.

Bu arada Kulüp Başkanı Şevket Savlu, BAL gibi takjm yaptıklarını belirterek, "Çok iyi bir kadro kuruyoruz. İl dışı ve Isparta'dan çok sayıda başarılı futbolcularla anlaştık.

Teknik Sorumlumuz Ercan Erkavas'jfi raporu doğrultusunda transferi yapıyoruz. Yeni sezonda çok özel bir Ispartaspor izlettireceğiz. Profesyonel lige dönmek için bu yola çıktık" dedi.

Teknik Sorumlu Erkavas ise Isparta amatörün çok çok üzerinde bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirterek, pembe-yeşilli takımın eski günlerine mutlaka döneceğini bildirdi.

Erkavas, en büyük desteği Kulüp Başkanı Şevket Savlu ile Teknik Direktör Tarık Söyleyici'den aldıklannı söyledi.

Ispartaspor Yönetimi, pembe-yeşilli takıma gelir sağlamak amacıyla Taraftar Kafe açıyor.

Sümerbank Caddesinde bulunan Selanik Kafe'nin yanında çaydan meşrubata ve yemek konusunda hizmet verecek olan taraftar kafe'nin tadilat çalışmaları sona ererken, önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağıbelirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum