Şevket Savlu: 'Fatih Bizans'ı Yendi. Son Çırpınışlar'

Ispartaspor'a talip olduğunu aylar önce açıklayan Şevket Savlu, ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2011 18:06
Şevket Savlu: 'Fatih Bizans'ı Yendi. Son Çırpınışlar'

Ispartaspor’a talip olduğunu aylar önce açıklayan Şevket Savlu, Selçuk Tık Başkanlığı’ndaki yönetimle ilgili yaptığı açıklamalarla bu sıkıntıların olacağına dikkat çekmişti.

Düzenli gelir kaynakları olmayan ve kent yöneticilerin sırt döndüğü takımı ayakta tutmanın zorluğundan bahseden Savlu, “Böyle yaparak Ispartaspor’u tarihe gömersiniz”, “İstifa edin, Ispartaspor’u daha çok rezil etmeyin” şeklinde açıklamalar yapmıştı.

Ispartaspor’da Teknik Direktör Sait Taş ve 16 futbolcunun takımı terk etmesine çok üzüldüğünü belirten Alanyaspor maçındaki pembe-yeşilli takımı da beğendiğini söyledi. Savlu, “Alanya maçında oradaydım. Beni tehdit edenleri görmek tanışmak istedim. Maalesef takımın başında o yönetimden kimse yoktu” dedi.

Savlu, yönetimin bu şartlarda başarılı olmasının zor olduğunu belirterek, birlik ve beraberlikle takımı düzlüğe çıkarmaları gerektiğini söyledi. Savlu, yönetimin bırakması halinde kısa sürede ne yapılabiliyorsa yapacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan Savlu, kendisine Bizans oyunlarını yaptığını iddia eden Tık’a, “Fatih Bizans’ı yendi. Son çırpınışlar” diye cevap verdi.

Levent DOĞAN - Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum