Şevket Savlu 'Isparta Artık İyi Anılmayacak'

2011 Genel Seçimlerinde Isparta’dan bağımsız milletvekili adayı olan ve Ispartaspor’a talip olduğunu haftalar önce açıklayan Şevket Savlu, ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2011 02:48
Şevket Savlu 'Isparta Artık İyi Anılmayacak'

2011 Genel Seçimlerinde Isparta’dan bağımsız milletvekili adayı olan ve Ispartaspor’a talip olduğunu haftalar önce açıklayan Şevket Savlu, ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Şevket Savlu, Ispartaspor konusunda yine önemli iddialarda bulundu.

İşte Savlu’nun açıklamaları: “Bir ilin isminin ne kadar değerli olduğunu, o ilin bürokrasisi ve ismini müdafaa ettikleri spor dallarıyla sık sık görmek mümkündür. Isparta’mız 90’lı yıllarda bunu en güzel şekilde taşımıştır. Bir yanda Cumhurbaşkanıyla Isparta, diğer yanda 2 Ligde top koşturan ismini gündemden düşürmeyen Ispartaspor şimdi o tarihten bugüne gelelim. Ne oldu da Isparta’nın ismi bu hale geldi. Kendi meydanında Demirel’e söz söyletmeler, belediyenin yolsuzluk iddiaları, Isparta’ya emek vermiş değerleri işadamlarının yavaş yavaş yok olması, faaliyet gösteren Ispartasporumuzun tarihinde ilk defa amatör kümeye düşmesi 3’e veya 5’e pazarlanmaya çalışılması. Eskiler iyi bilir her memleketin derdini iyi bilen daimi insanlar vardı." dedi.

Ayrıca Şevket Savlu "O insanlar isme leke geliyorsa onu makamından gitmesini ister, uyarır halkın memnun olmadığını dile getirebilirdi. Onlar bürokrasi de herkesçe saygı duyulan isimlerdi. Memleketin spor dalı tehlikeye düşüyorsa sahip çıkar, ilin zengin işadamına alacaksın yardımcı olacaksın denildiği zaman o işadamı bunu geri çevirmezdi. Şimdiki Isparta’mıza baktığınızda. Artık götüren götürene isminin önemi kalmamış. Isparta’yı Isparta yapanlar Isparta’ya mal olmuş bir zerreyi dahi satmadan gülcülüğü de halıcılığı da, Sümerbankı da spor dalını da yani Isparta’nın en temiz havasını çektiler. Şimdiki zamandan mı yoksa bırakılan mirasa hainlik mi yapıyoruz bilinmez ama. Her konumda Isparta’mızın ismi giderek yok olmakta ve rezil olmaktayız. İsmini rant amaçlı kullananları ve bu şehri rezil edenler ile onlara sahip çıkanları, bütün Isparta olarak basına taşımak için çaba göstereceğimi söyler, artık Isparta’mızın da bu duruma dur demesini istiyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum