Şevket Savlu Sözünü Yerine Getirdi

Ispartaspor’un Beyşehir maçını kazanması halinde 7 bin TL prim vereceğini söyleyen İşadamı Şevket Savlu sözünü yerine getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Kasım 2011 11:53
Şevket Savlu Sözünü Yerine Getirdi

Ispartaspor’un Beyşehir maçını kazanması halinde 7 bin TL prim vereceğini söyleyen İşadamı Şevket Savlu sözünü yerine getirdi.

Teknik Sorumlu Murat Yılmaz, Şevket Savlu’nun bu jestinin kendilerine oldukça mutlu ettiğini belirterek, “Futbolcularımızla kaderimize bırakılmıştı. Şevket Savlu Bey, Beyşehir Belediyespor maçı öncesinde beni arayarak 7 bin TL prim vereceğini açıklamıştı. Ben ve futbolcularım bu jestten dolayı çok mutlu olmuştuk. Oyuncularımda maç boyunca kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Sakat sakat iğneyle maça çıktılar. Ispartaspor için buradayız ve asla pes etmeyeceğiz. Şevket Bey’e ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kongre sürecinin bir  an önce yapılıp güçlü bir yönetimin işbaşına gelmesini bekliyoruz. Ispartaspor bu şehrin her şeyidir. Maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var” dedi.

Ispartaspor’un 4 Kasım Cuma günü yapılacak Olağan Genel Kurulu’nda takımın başına geçmesi beklenen İş adamı Şevket Savlu sözünden durdu. Savlu, Beyşehir Belediyespor maçı öncesinde takıma 7 bin TL’lik galibiyet primi vereceğini ve kazanılan 3 puan sonrasında Isparta’ya geldi. Savlu, galibiyet primini Teknik Sorumlu Murat Yılmaz’a futbolculara dağıtmak üzere verdi. Elit Gençlik Spor Kulübü Kafeteryasındaki toplantıda Yardımcı Antrenör Cemil Demirkubuz, Kaleci Ufuk Bulut ve futbolculardan Abdullah Özdemir, Ispartaspor’un unutulmaz golcülerinden Teknik Direktör Ercan Erkavas da hazır bulundu.

Ispartaspor Başkanlığı’na talip olan Şevket Savlu ise öncelikle galibiyetten dolayı Teknik Sorumlu Yılmaz ve futbolcuları tebrik etti.  Kendisinin maçta olmamasına rağmen kulağının Isparta’da olduğunu ve futbolcuların olağanüstü mücadelelerinin kendisini mutlu ettiğini belirten Savlu, “Futbolcularım benim için mücadele etti. Bende onları sahipsiz bırakmayacağımı söylüyorum. Kongre sürecini bekliyoruz. Bu takımın başına geçsem de geçmesem de Ispartaspor’a katkım olacak. Bu takım yok olmamalı. Hep birlikte Ispartaspor’umuzu ayağa kaldırmalıyız” dedi.

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, güller diyarında yetiştiğini ve Isparta’yı ayağa kaldırmak için göreve talip olduğunu belirterek, “Her maçın galibiyet primi  7 bin TL. Takım kazansın, primler benden. Kümede kalmaya 30 bin TL, şampiyon olmaya da sürpriz prim vereceğim” dedi.

2011 Genel Seçimlerinde Isparta’dan bağımsız aday olan Şevket Savlu, Bölgesel Amatör Futbol  Ligi’nde bir hayli zor günler geçiren Ispartaspor’la ilgili açıklamalarda bulundu. Pembe-yeşilli takıma aşık olduğunu ve güller diyarında yetiştiğini belirterek, 4 Kasım’da yapılacak Olağan Genel Kurulu beklediğini söyledi. Her türlü fedakarlığa hazır olduğunu söyleyen Savlu, “Ispartaspor’un bu hallere gelmesi beni çok üzüyor. Sezon başından bu yana mevcut yönetime istifa etmeleri gerektiğini anlattık. Hatta da ‘Ispartaspor’u tarihe gömdürmeyin’ çağrısında bulunduk. Benim sözüm var, bu şehrin güzel insanlarına. Ispartasporumu tekrar ayağa kaldırmak için göreve talibim. Tesislere gittim Ispartaspor artık sözün bittiği yerde. Hiç kimsenin ilgilenmediğini gördük. Futbolcular hasta, başlarında bir hocaları var.  Bu takımı yeniden küllerinden çıkarmak için hep birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Ekibiyle birlikte her türlü güce de sahip olduklarını belirten Savlu, “Ben futbolcularımla gurur duyuyorum. Bu çocukların şefkate ihtiyacı var. Her maçın galibiyet primi  7 bin TL. Takım kazansın, primler benden. Kümede kalmaya 30 bin TL, şampiyon olmaya da sürpriz prim vereceğim. Gönüllerin başkanı olacağım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum