Şevket Savlu Yenilgiye Bile Prim Veriyor

Ispartaspor Başkan Adayı Şevket Savlu, İhsaniye yenilgisine yarım, Sarayönü’ne de 7 bin TL prim veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2011 11:31
Şevket Savlu Yenilgiye Bile Prim Veriyor

Ispartaspor Kulüp Başkan Adayı Savlu, İhsaniye yenilgiye dahi prim verdiğini ve çocukların şevkinin kırılmaması için bu tür jestler yapacağını bildirdi.

Ispartaspor Kulüp Başkan Adayı Şevket Savlu, pembe-yeşilli takımın kümede kalması için elinden geleni yapacağını belirterek, futbolcuları motive etmek için İhsaniye Belediye yenilgisine yarım prim, bu haftaki Sarayönü karşılaşmasını da 7 bin TL prim vereceğini açıkladı.

Savlu, “Selçuk Tık ve yönetiminin ne yapmak istediğini herkes biliyor. Ben başkanlık delisi değilim. Ama başkan sıfatını taşıyacaksa çocukları parasız pulsuz bırakmayacak, soğukta yatırmayacak. Bu sıfatlarda başkan varsa başkanlık sıfatı yok demektir. Zaten yapmak istediklerini herkes biliyor. Biz çalışmaya devam ediyoruz. El birliğiyle yönetimimizle birlikte elimizden geleni yapıyoruz.Nasıl olsa bırakacaklar. Çocuklar kulüpte büyük sıkıntılar çekiyor. Soğukta yatıyorlar, başkan olarak değil, bir vatandaş olarak sahip çıkmaya çalışıyorum. Ben çocukların üzüldüğünü duydum.

Yeter ki çocuklarımız harçlıksız parasız kalmasın diye İhsaniye Belediyespor maçında yenilmelerine rağmen önümüzdeki hafta yarım primlerini vereceğim. Bu haftaki Sarayönü maçına da 7 bin TL prim vereceğimi kamuoyunu bildiriyorum. Ispartaspor’un küme düşmemesi için bu tür jestler yapmaya devam edeceğim” dedi.

Savlu, ayrıca Ayrıca Selçuk Tık’ın istifasına yönetimine bildirmediği, karar defterinde görülmediğini iddia ederek, basını da kandırdığını ileri sürdü.


Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum