Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

Geçtiğimizin gün Isparta-Antalya yolunda bir otomobil seyir halinde iken aniden alev alması sonucu yanarak tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2014 09:56
Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

Rohat Demiroğlu yönetimindeki 45 SA 4564 plakalı otomobil Isparta-Antalya yolunda seyir halinde iken aniden yanmaya başladı.

Kısa süre içinde büyüyen yangında sürücü ve araçta bulunan yolcular kendilerini dışarı zor attı. O sırada yoldan geçen diğer sürücüler ile araç söndürülmeye çalışıldı. İtfayinen olay yerine gelmesiyle yangın söndürüldü. Otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

Rohat Demiroğlu ise olayı şöyle anlattı: "2012 Model BMW 320d marka 45 SA 4594 plakalı arızalanan aracımı Antalya Kosifler OTO BMW yetkili servisine 28.12.2013 tarihinde götürdüm. Yakıt pompası,enjektörler, yakıt tankı ,yakıt boruları alçak basınç yüksek basınç pompa ve elemanları orjinal parçalar kullanılarak giderilmesinden sonra 16.767,52 tl ödemesini yaptım. 21.01.2014 tarihinde teslim aldım. Servisten çıktıktan sonra Antalya- Isparta yolunun 50’nci km’sinde aracımdan dumanlar çıktı ve yanmaya başladı. Mevcut yangın söndürücü ve yoldan geçen diğer araçların yangın söndürücüleri ile müdahele ettik. Ancak söndürmeyi başaramadık. Daha sonra itfaiye ile söndürülme çalışmaları yapıldı ancak araç tamamen yandı."

Sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.