Seyir Halindeki Araç Alev Alev Yandı

Isparta – Antalya Karayolu’nda, içersinde 3 kişinin bulunduğu otomobil seyir halinde olduğu esnada yanmaya başladı. Isparta’dan sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, can kaybı olmaması sevindirici oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2011 00:24
Seyir Halindeki Araç Alev Alev Yandı

Isparta – Antalya Karayolu’nun 15. km’sinde önceki gün seyir halinde giden otomobil birden birde alev aldı.

İsmail Can’a ait olduğu bildirilen 26 UF 779 plakalı otomobilin, Antalya istikametine seyir halinde olduğu esnada motor kısmının tutuştuğu aktarıldı.

Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin seferber olduğu söndürme çalışmalarında, araçta meydana gelen patlamalar nedeniyle yangın söndürme cihazlarıyla müdahale yapılamadığı kaydedildi. Bölgeye sevk edilen Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri can kaybına neden olmadan kısa sürede aracı söndürmeyi başardı.

Yangının net olarak başlama sebebinin ne olduğu bilinemezken, aracın seyrettiği esnada altına yapışan bir çuvalın, kısa devreye neden olduğu tahmin ediliyor.

İtfaiye Müdürü Halil Açar, itfaiye ekipleriyle birlikte yangına müdahale ettiklerini anlatarak, aracın yandığı esnada herhangi bir müdahale yapılmamasının, yangının giderek büyümesine neden olduğunu dile getirdi.

Açar, “Bölgede çalışma yapan kepçe müdahale etseydi, yangın daha kısa sürede söndürülebilirdi. Yakın bölgede bulunan hafriyat kepçesi, biraz toprak alıp aracın üzerine atsaydı, en azından araç içersinde bulunan eşyalar kurtarılabilirdi. Sağlık olsun, en azından can kaybı olmadığı için teselli buluyoruz” diye konuştu.

Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.