Seyir Halindeydi Alev Alev Yandı

Isparta Mavikent Mahallesi'nde seyir halinde olduğu sırada, bir anda alev alan otomobilde bulunan 6 kişi, yanmaktan son anda kurtuldular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2014 09:35
Seyir Halindeydi Alev Alev Yandı

Isparta Mavikent Mahallesi’nde seyir halinde olan otomobil cayır cayır yandı. Araç içersinde bulunan 6 kişinin son anda kurtulduğu yangında, facianın eşiğinden dönüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 23.15 sıralarında Mavikent Mahallesi 5750 Sokak üzerindeki ISBAŞ fabrikası yanında meydana geldi.

Hüseyin Yiğitdoğan yönetimindeki 32 DE 395 plakalı otomobil iddiaya göre, içersinde 6 kişi ile seyir halinde olduğu esnada bir anda aracın motor kısmından duman çıkmaya başladı. Olayı fark eden sürücü, aracını yol kenarında durdurarak kısa sürede tahliye etti. Tahliye edilen araç bir anda motor kısmından yanmaya başlayınca, çevredekiler durumu itfaiye ve polise haber verdiler. Daha sonra olay yerine gelen Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yanan aracı güçlükle söndürdü.

“DUMAN ÇIKINCA ARACI DURDURUP, DIŞA ÇIKTIK”
Yaşadığı talihsiz olayı emniyet güçlerine anlatan sürücü Yiğitdoğan, “Caddeden aşağı indiğim esnada aracın ön kısmından bir anda duman çıkmaya başladı. Durumu fark edince hemen arabayı sağa çektim ve dışarı çıktık. Biz araçtan çıktıktan kısa süre sonra araç bir anda yanmaya başladı” dedi. Olayda, Yiğitdoğan’a ait otomobil kullanılamaz hale gelirken, can kaybı yaşanmaması sevindirici oldu. Öte yandan polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.