Sezer Öztürk'ten Çok Sert Açıklamalar!

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen’in yeni sezon öncesi kadroda düşünülmediğini açıkladığı Sezer Öztürk, siyah beyazlı kulüpteki durumla ilgili sert ifadeler kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Haziran 2014 10:04
Sezer Öztürk'ten Çok Sert Açıklamalar!

NTV Spor'a açıklamalar yapan Sezer, "Böyle bir durumdan haberi olmadığını söylerken, yaklaşık 1 ay önce teknik direktör Bilic’in gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sezer ve İbrahim cezalarını çektiler, artık gösterecekleri performans göre karar vereceğim” açıklamasını hatırlattı.

"ÖNDER ÖZEN BENİM KALİTEMİ KONUŞAMAZ"
"Bilic’in yaptığı açıklama sonrası ben yeni sezon kampını beklemeye başladım” diyen genç oyuncu, "Tatil döneminde özel kondisyoner eşliğinde çalışıyorum. Ancak Önder Özen’in kamp kadrosunda yoklar açıklamasına anlam veremedim. Başkanımız Fikret Orman da bana kampta yer alacağımı söylemişti. Biz son 1 ayda İbrahim ile beraber maç mı yaptık da Bilic performansımıza bakıp karar verdi. Bize kesin bir şey söylesinler. Önder Özen kalitemizin yetersiz olduğunu ifade etmiş. Bizim kalitemiz hakkındaki belirlemeyi Önder Özen yapamaz. Benim kariyerim ortada. Fenerbahçe’ye yerli Alex olarak gittim. Orada sakatlık yaşamadığım dönemde neler yapacağımı gösterdim. Diğer takımlarda da sağlıklı olduğum zamanlarda nasıl oynadığımı herkes biliyor. Önder Özen benim kalitemi konuşamaz. İbrahim Toraman da herksin tanıdığı bir futbolcu son 10 yıldır üst düzey futbol oynayan bir isim” dedi.

"YALNIZ BIRAKILDIK"
Sezer, ayrıca Önder Özen’in gece kulübünde silahla yaralanan, milli takım kampında takım arkadaşlarını silahla tehdit ettiği iddia edilen oyuncuları savunduğunu, kendisinin ve İbrahim'in yalnız bırakıldığını söyledi.

"BİZ BARDA VURULMADIK"
"Biz İbrahim ile bir olay yaşadık ve sonra konuyu kapattık” diyen Sezer, "O dönem çok ağır ceza aldık. Süresiz kadro dışı bırakıldık. Ama biz barda vurulmadık. Milli takım kampında arkadaşımızın ağzına silah sokmadık. Önder Özen bizi görmezden gelirken, bu olaylarla adı anılan futbolcunun avukatlığını yaptı, ona kefil oldu. Bizimle ne derdi var bilmiyorum. Şahsi egolarını tatmin etmek için böyle davrandığını düşünüyorum. Ceza almadan önce de Özen sahaya çıkmamamız için elinden geleni yaptı. Hazırlık maçlarında bile çok az şans verildi" şeklinde konuştu.

"YÜZÜMÜZE BAKAMAYANLAR..."
Sezer, "Bizi takımda istemiyorlarsa çıksın söylesinler. Odasına girdiğimizde konuşurken yüzümüze bakamayanlar, basın aracılığı ile bize mesaj yollamasınlar. Ben ne yapacağımı, kime inanacağımı bilmiyorum. Başkanımız kampa gideceğimi söyledi. Şimdi Önder Özen yoklar diyor. Ben tekrar başkanımıza bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra eğer düşünülmüyorsak açık açık söylesinler, biz de kararımızı verelim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.