SGK 5’nci Hizmet Noktasını Kurdu

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün 5’nci hizmet noktası Senirkent’te kuruldu.

Yayınlanma:
SGK 5’nci Hizmet Noktasını Kurdu

Senirkent’te bir süredir yapım çalışması devam eden Sosyal Güvenlik Merkezin Pazartesi gününden itibaren sosyal güvenlik hizmeti verilmeye başlandı.

Taş mescit mah. Dr. Tahsin Tola cad. No. 112 Senirkent adresindeki, Kurum konseptine göre modern dizayn edilmiş merkezden Senirkent ile Uluborlu ilçelerinde yaşayan 20.000 den fazla bir nüfus yararlanacak olup , bu bölgedeki işveren ve sigortalılar sosyal güvenlik hizmetlerinin tamamını Isparta’ya gelmeden yerinde alma imkanına kavuşturuldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Bayram, Kurumun vatandaş odaklı insan memnuniyetini esas alan hizmet anlayışını İl Müdürlüğünün yanı sıra Eğirdir , Şarkikaraağaç ve Yalvaç’tan sonra bu defa da Senirkent’e taşıdığını ifade ederek , kesintisiz , bürokrasiden arındırılmış kaliteli kamu hizmetini verme çabalarının devam edeceğini belirtti.

Isparta’da toplam nüfusun yüzde 60’ının İl Müdürlüğünden ( İl Merkezi , Atabey , Gönen , Keçiborlu ) , yüzde 16’sının Yalvaç SGM den ( Yalvaç , Gelendost ) , yüzde 12’sinin Eğirdir SGM den ( Eğirdir , Aksu , Sütçüler ) , yüzde 7’sinin Şarkikaraağaç SGM ( Şarkikaraağaç , Yenişarbademli ) , yüzde 5’inin de Senirkent SGM den ( Senirkent , Uluborlu ) sosyal güvenlik hizmeti aldığını ifade eden Bayram , bu hizmet noktalarında verilen hizmet standartlarının yükseltilmesi için de yoğun çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

Kurumun ‘’ Değişimi Hisset Dönüşüme Ortak Ol ‘’ sloganı çerçevesinde Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile bağlı Merkezlerde sürekli yenilenme ve değişim gayretinin aralıksız devam edeceğini belirten Bayram, bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.