Sgk Bilgilendirmeye Devam Ediyor

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ilçelerde düzenlediği bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Yayınlanma:
Sgk Bilgilendirmeye Devam Ediyor

Düzenlenen bilgilendirme toplantıları kapsamında Atabey ve Gönen’de Sosyal Güvenlik bilincinin oluşturulması , sosyal güvenlik reformu ile Kurumun vatandaş odaklı hizmet anlayışı ve mevzuatla ilgili konular işlendi.

Toplantıladın ilki Atabey Atatürk İlköğretim Okulu Toplantı salonunda gerçekleşti. İlçe kaymakamı Sedat İnci ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe halkı katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Bayram; Kurum uygulamaları , vatandaş odaklı hizmet anlayışı , Sosyal Güvenlik reformu ve insanların günlük hayatına getirdiği yenilikler , sigortalılığın önemi , kayıt dışı istihdam vb. konularda detaylı bilgiler verdi. Daha sonra İl Md. Yrd. Bayram Balban, beraberindeki şefler Genel Sağlık Sigortası , borçlanmalar , 6111 sayılı yasa ile getirilen yeni düzenlemeler ve Kısa vadeli sigorta kolları üzerine ayrıntılı bilgi sunarak katılımcıların sorularını cevaplandırdılar.

Programın ikinci bölümü ise Gönen’de devam etti. Gönen Meslek Yüksek Okulu Eğitim salonunda düzenlenen seminerde katılımcılara yukarıda belirtilen konular üzerine bilgiler verildi. Seminer sonunda katılımcılar düzenlenen seminerden duydukları memnuniyeti belirterek belli periyotlarla bu uygulamaların devam etmesi temennisinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.