SGK Binasında Deprem Güçlendirme Çalışması

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ana hizmet binasında deprem güçlendirme çalışmalarına başlandı.

Yayınlanma:
SGK Binasında Deprem Güçlendirme Çalışması

Konuyla ilgili açıklama yapan SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, “Kurum Başkanlığımız tarafından 2013 deprem güçlendirme programına alınan , İstiklal Mahallesi 104 Cad. Eğirdir Yolu üzerindeki İl Müdürlüğümüz ana hizmet binasının 26.08.2013 tarihinde yer teslimi yapılmış güçlendirme çalışmalarına başlanılmıştır.

Güçlendirme çalışmalarının bitimine kadar Müdürlüğümüzdeki Kısa Vadeli Sigorta işlemleri, Yurtdışı Sigortalı İşlemleri, GSS inceleme ve Ödeme işlemleri Bağlar Mahallesi Bağlar Sosyal Tesisleri 2758 Sokak No: 24 adresinde , diğer tüm hizmetler ise İstiklal Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Defterdarlık Yanı (Eski Bağkur Binası) adresinde verilmeye devam edilecektir.

Çalışmaların yaklaşık bir yıl içinde bitirilmesi planlanmakta olup , tamamlandığında , bina yeni Kurum konseptine uygun modern bir hizmet binası olarak halkımıza hizmet verecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum