SGK Eğirdir’de Yer Arayışını Sürdürüyor

SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek ilçedeki hizmetlerinin daha iyi hale getirilebilmesi için SGK’nın kendisine ait binanın olması gerektiğini belirterek yer arayışlarının sürdürüldüğünü beli

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2013 10:44
SGK Eğirdir’de Yer Arayışını Sürdürüyor

Başkan Özmeral, SGK İl Müdürü Bayram ile beraberinde bulunan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Gürdal’ın birlikte ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirtti.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi için SGK’nın kendi binasına kavuşması gerekiyor. SGK için ne gerekiyorsa Belediye olarak yardımcı olacağız. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun son zamanlardaki hizmetleri oldukça fazladır. Eğirdir’de kendi binasına kavuşturmak ve halkımızın daha güzel hizmetler almasını sağlamak maksadıyla birlikte çalışmalarımız devam edecektir. Uygun bir yer bulunduğunda ve inşaallah bulacağız, Belediyemiz her türlü kolaylığı sağlayacaktır. Birlik içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde güzel bir yer bulunacağına inanıyorum. Belediye olarak bütün imkânlarımızı kullanmaya çalışacağız. Yeni yapılacak bina, Eğirdir’imize ayrı bir zenginlik kazandıracaktır. Resmi kuruluşlarımızın kendi binalarına kavuşmaları hem vatandaşlarımız açısından hem de bir noktada yığılmaların önlenmesi bakımından çok önemlidir. Bina nereye yapılırsa, orayı zenginleştirir, geliştirir” dedi.

1500 m2’lik kapalı alana göre yapılması planlanan Eğirdir Sosyal Güvenlik Merkezi binası, Eğirdir, Aksu, Sütçüler ilçelerine hizmet verecek. Yaklaşık 60 bin nüfusu yakından ilgilendirecek olan Eğirdir Sosyal Güvenlik Merkezi binası, yapıldığında SGK İl Müdürlüğü’nde verilen hizmetlerin tamamı Eğirdir’de verilecek. Binanın yapılmasıyla 25’e yakın personelin çalışacağı açıklandı.

Eğirdir Sosyal Güvenlik Merkezi yeni binasına kavuştuğunda Emekli Sandığı, Bağ-Kur, Sosyal Sigortaları içine alan emeklilik işlemleri, tescil işlemleri, genel sağlık sigortası işlemleri, sigorta primleri takip ve tahsilat işlemleri, şahıs ödemeleri, tarım sigortası gibi işlemler bütünüyle Eğirdir’de yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum