SGK İlçelerde Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Sütçüler, Keçiborlu, Uluborlu ve Senirkent’te sosyal güvenlik destek primi borçlarına getirilen yapılandırma imkânı hakkında bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2013 11:45
SGK İlçelerde Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Toplantıların ilki Sütçüler Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantılara Keçiborlu Belediye Nikah Salonunda, Uluborlu Esnaf ve Sanatkarlar Nakliyeciler Odası Toplantı Salonunda, Senirkent Belediye Sinema Salonunda devam edildi.

İl Müdür Yardımcısı H. Saim Polat ve Şube Müdürü Ramazan Dağıstan’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantılara kamu kurum temsilcileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Katılımcılar , 6385 sayılı kanunla emekli olduktan sonra ticari faaliyetine devam eden emeklilerin sosyal güvenlik destek primi borçlarına getirilen yapılandırma imkânı hakkında bilgilendirilirken soruları da cevaplandı.

Toplantıların program dahilinde diğer ilçelerde de yapılmaya devam edileceği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.