SGK'da Durmak Yok Hizmete Devam

SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, 2012 yılı çalışmalarını değerlendirdi. Bayram, kurumun alışılagelmiş kamu hantallığıyla değil; adil, verimli ve hızlı bir hizmet vererek sürekli değişim içerisinde olan bir yapıda olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2013 16:47
SGK'da Durmak Yok Hizmete Devam


Sosyal Güvenlik Kurumu Isparta İl Müdürü Mehmet Bayram, dün Barida Hotel’s de gazetecilerle bir araya geldi. Vali Yardımcısı Tahir Demir’in de katıldığı toplantıda Genel Müdürlüğün ve İl Müdürlüğü’nün 2012 yılı çalışmalarını bir sunumla anlatan SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, kurumun alışılagelmiş kamu hantallığıyla değil; adil, verimli ve hızlı bir hizmet vererek sürekli değişim içerisinde olan bir yapıda olduğunu söyledi.

HIZLI BİR GELİŞİM VE DEĞİŞİM SÜRECİ
Bayram, açıklamalarında “Bilindiği üzere gelişimin ve bu gelişimin beraberinde getirdiği değişimin çok hızlı bir şekilde yaşandığı çağımızda, dünyada yaşanan gelişmelere paralel olarak Sosyal Güvenlik hizmetlerini sunabilmek ve geçmişte ki sıkıntı ve zorluklardan ders alarak, geleceğin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilmek için Sosyal Güvenlik Reformu hayata geçirildi. Bu reform süreciyle birlikte, Sosyal Güvenlik bir çatı altında toplanmış ve tüm yurttaşlarımızı kapsayacak şekilde dizayn edilerek Sosyal Güvenlik Kurumu kurulmuştur. Bugüne kadar kurumumuzda önemli değişimlerle birlikte yoğun çalışmalar yapılmış ve halen yapılmaya devam etmektedir” dedi.

ANA TEMEL MEMNUNİYET
Çalışmalarının ana temelinin sigortalı memnuniyeti ve sosyal güvenlik bilincinin toplumda yaygınlaşması olduğuna işaret eden Bayram, “Çalışmalarımızın ana temelini sigortalı memnuniyeti ve sosyal güvenlik bilincinin toplumun her kademe ve katmanına yayılması oluşturmaktadır. Çalışmalarımız bu amaç etrafında devam etmekte ve bu hedefler doğrultusunda yapılmaktadır. Bu anlamda Isparta Sosyal güvenlik kurumu olarak şahsım ve değerli mesai arkadaşlarım adına, hizmetlerimizin bu yolda ve bu anlayış içerisinde hızla devam ettirme çabası içerisinde olduğumuzu belirtmek isterim. Isparta sosyal güvenlik il müdürlüğü, yıllık çalışma değerlendirmeleri kapsamında, 2012 yılında Genel Müdürlüğümüz ve İl Müdürlüğümüzce hayata geçirilen uygulamalar ve yapılan çalışmaları kısaca sizlerle paylaşmak isterim. Son derece genç ve dinamik bir kurum olan sosyal Güvenlik Kurumunu, herkese ve her kesime tanıtmak, insanlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerde, iletişimin her yöntemi kullanılarak toplumun bütün kesimlerine ulaşılmaya çalışılmaktadır” ifadelerini kullandı.

MUTLU İNSAN
Çaresizlik altında ezilmeyen insanın mutlu insan olduğunu kaydeden Bayram, “Bilgili insan, bilinçli insan, olaylar karşısında çaresiz değildir. Haklarının ve sorumluluklarının farkındadır. Çaresizlik altında ezilmeyen insan ise mutlu insandır” dedi.

//SGK'nın Detaylı Çalışma Raporu Yarın Gazeteniz Ajans32'de...//

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum