Sgk’da Yoğun Tempo

SGK İl Müdürlüğü IGSİAD ve SMMMO üyelerine seminer verdi. Seminerlerde Sosyal Güvenlik Reformu’na vurgu yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2012 12:47
Sgk’da Yoğun Tempo

SGK İl Müdürü Mehmet Bayram; Isparta Girişimci Sanayici ve İş adamları Derneği üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
İGSİAD kuruluşu olan Teras Park’ta yapılan toplantıya derneğin Yönetim Kurulu üyeleri ile dernek üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İGSİAD Başkanı Oğuzhan Tortop, derneğin sivil toplum örgütü ve iş dünyası temsilcisi olarak Sosyal Güvenlik Kurumunun işlevi , toplum hayatındaki fonksiyonunun önemine işret ederek karşılıklı işbirliği ve paylaşımlarla çok daha güzel hizmetlere imza atılacağına olan inancını dile getirdi.

Daha sonra söz alan SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, sosyal güvenlik reformu, insan odaklı hizmet anlayışı ile kayıt dışı istihdam , işveren ve sigortalılara bakış açısı , sorunlar karşısında çözüm üretmede gösterilen özen vb. konularda bilgiler aktardı , toplantının son bölümünde ise katılımcıların Kurum uygulamaları ve diğer konularla ilgili sorularını cevaplandırdı.

Programın sonunda katılımcılar bir araya gelerek paylaşımda bulunmaktan duydukları memnuniyeti belirtti. Katılımcılar verilen bilgilerden Kurumun işveren ve sigortalılara karşı pozitif bakış açısını daha yakından öğrenme fırsatı bulduklarını ifade ettiler.
SGK’nın bir diğer semineri de SMMMO üyelerine oldu. Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile Çalışma ve İşkur İl Müdürlüklerinin işbirliği ile gerçekleştirilen, İş hayatı, sigortalılık ve istihdam konularının işlendiği, Isparta SMMMO üyelerine yönelik seminer düzenlendi.

SMMMO toplantı salonunda gerçekleşen seminerde Çalışma ve İşkur İl Müdürü Hüseyin Ergin ile Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Bayram Balban katılımcılara sunumlar eşliğinde detaylı bilgiler verdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.