SGK’dan Bilgi Paylaşım Toplantısı

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce Senirkent Ziraat Odası üyelerine yönelik Sosyal Güvenlik uygulamalarıyla ilgili bilgi paylaşım toplantısı düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2014 12:34
SGK’dan Bilgi Paylaşım Toplantısı

Düzenlenen toplantıya Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Bayram, Senirkent Kaymakamı Mehmet Sayın, Senirkent Ziraat Odası Başkanı Nuri Yalçın ile çok sayıdaki oda üyesi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Bayram, Kurumun kamu hizmetini vatandaşın ayağına götürmek için hem teknolojik imkanları kullanarak, hem de ilçelerde kurulan Sosyal Güvenlik Merkezleri ile sürekli yenilenme içinde olduğunu belirtti.

İlçe Merkezinde kurulmasına karar verilen ve bakanlık onayı alınan ve Devlet Hastanesi yanındaki eski Sağlık Merkez binasında hizmet verecek Sosyal Güvenlik Merkezinin 12.02.2014 tarihinde onarım ihalesinin yapılarak kısa süre içinde Senirkent ve 9 km. mesafedeki Uluborlu ilçelerindeki vatandaşların hizmetine sunulacağını ve bölge halkının İl Merkezine gelmeden yerinde, kaliteli bir Sosyal Güvenlik hizmeti alma imkanına kavuşturulacağını sözlerine ekledi.

Konuşma sonrası İl Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Ramazan Dağıstan ile üç şeften oluşan bilgilendirme ekibi katılımcılara 1479 , 2925 , 2926 sayı yasa ile EK 5 , EK 6 ve emeklilik konularında detaylı bir sunum yaptılar.

Katılımcıların sorularına yetkililerce verilen cevaplarla devam eden program Oda yetkilileri ve katılımcıların, düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti dile getirmeleri ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.