SGK’dan Kişisel Gelişim Semineri

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü , çalışanlarının moral motivasyonu yükselterek , iş verimliliğini artırmaya yönelik kişisel gelişim semineri düzenledi.

Yayınlanma:
SGK’dan Kişisel Gelişim Semineri

İl Kültür Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen ve Etkili İletişim, Kurumsal Motivasyon ve NLP Uzmanı-Davranış Bilimci Ümit Hakan Bozkurt tarafından verilen seminere her kademedeki tüm ünite personeli katıldı.
Seminerin açılış konuşmasını yapan İl Müdür Mehmet Bayram , yoğun iş

temposunun stresi stresin gerilimi gerilimin mutsuzluğu , mutsuzluğun da çatışmayı getireceğini belirterek yüksek moral ve motivasyonla kişilerin kendilerini yeniledikleri takdirde , kendisine ve çevreye faydalı birey olabileceğine vurgu yaptı. Bayram , bu ihtiyaçlardan dolayı kişisel gelişim seminerlerinin önemini ifade ederek faydalı geçmesini diledi.

Daha sonra , Uzman Ümit Hakan Bozkurt, sevginin aile ve iş hayatındaki önemi , iş verimliliğine katkısı , stres ve gerilimin insan sağlığına etkilerini örneklerle detaylı biçimde anlatarak mutlulukla ilgili önerilerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.