SGK'dan Önemli Açıklama

SGK'dan Önemli Açıklama

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2017 01:16
SGK'dan Önemli Açıklama

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin İnceçam yaptığı açıklamada yapılandırma borçları hakkında şunları söylemiştir:   6736 sayılı kanunla Sosyal Güvenlik prim borçlarına yapılandırma imkanı getirilmiştir. İlk taksit ödeme süresi yapılan değişiklikle 31 Mayıs 2017 ‘ye kadar uzatılmıştır. Yapılandırmadan yararlanan sigortalı ve işverenlerimizin ilk taksitlerinin 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödemeleri gerekmektedir.

 31 Mayıs 2017 sonuna kadar ödeme yapmamaları halinde yapılandırmaları iptal olacaktır. Yapılandırmanın iptal olması halinde daha önceden yararlanılan indirimler tekrar borçlara eklenecektir. Yeni çıkan yapılandırma kanunu daha önceden yapılandırmış olan borçları kapsamadığı için sigortalı ve işverenlerimizin ilk taksitlerini mutlaka 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödemeleri gerekmektedir. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.