SGK’dan Sütçüler’de Seminer

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce Sütçüler İlçesi Çetin Şentürk ilkokulu öğrencilerine seminer verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2013 11:00
SGK’dan Sütçüler’de Seminer

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Ali Toraman , Eğirdir Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Eşref Gürdal ve Şef Veli Özdemir’in katıldığı seminerin ilk bölümünde ilköğretim çağındaki öğrencilere ‘’Güven ve Yarışçı Çocuklar ’’ ve ‘’ Güven İle Sağlıklı Emeklilik ‘’ çizgi filmleri izlettirildi. Çocuklara bugünün ve yarının güvencesi olan Sosyal Güvenliğin önemi anlatıldı.

Programın öğleden sonraki bölümünde ise Belediye Kültür Salonunda , Kamu Kurum ve Kuruluşları ile, Sivil Toplum Örgütü temsilcilerinin ve halkın katılımıyla düzenlenen seminerde Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Ali Toraman tarafından , sosyal güvenlik reformu ve hayata geçirilen yenilikler, kayıt dışı istihdamın önemi , muvazaalı boşanma, sağlık ve sigortacılık alanındaki uygulamalar gibi bir çok konuda katılımcılara bilgi verildi..

Programın son kısmında katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.