Sıcak Asfalt Hizmeti Afşar'dan Başladı

Sıcak Asfalt Hizmeti Afşar'dan Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2017 22:15
Sıcak Asfalt Hizmeti Afşar'dan Başladı

Isparta’nın köylerine yapılacak olan sıcak asfalt çalışmaları yeni sezonda Gelendost İlçesi’nde Afşar yolundan başladı. Gelendost İl Genel Meclisi Necdet Satılmış, sıcak asfalt konusunda emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Isparta’nın köylerine  yapılacak olan sıcak asfalt çalışmaları Gelendost İlçesiAfşar yolundan başladı. Sıcak asfalt çalışmaları ve köylerin hizmetleri konusunda açıklama yapan Gelendost il genel meclis üyesi Necdet Satılmış şunları ifade etti: ''İl özel idare vira Bismillah diyerek sıcak asfalt yapım çalışmalarına Gelendost ilçemizin köy grup yolları olarak belirlenen Afşar,Yenice,Köke,Çaltı ve Yaka köylerinde başlamıştır. Bu yıl Avşar çevre yolu tamamlanmış olup önce sıcak asfalt yapım çalışmaları Afşar çevre yolundan başlamıştır.

Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini sağlamak için il özel idaresi ve il genel meclisi yoğun çalışmalarda bulunmaktadır. Isparta’mızın 203 köyüne çocuk oyun parkları, kilit parke taşları, içme su şebekeleri ,kanalizyasyon, su depo yapım çalışmaları, yeni okul yapım ve tadilatları, yayla yolu yapımı ve bahçe yolları yapım çalışmaları, güneş enerji sistemleri çalışmaları ,amatör spor kulüplerimize malzeme tedarik çalışmaları ,turizm ve tarımla ilgili çalışmalar bu yıl 2017 de Isparta ilimizin köy grup yollarına 205 km sıcak asfalt yapımı 2018 de 200 küsur km sıcak asfalt çalışmaları geri kalan yollarımıza yapılacak olup toplam 203 köylerimize 400 küsur km sıcak asfalt yapılacaktır.

Bu destekleri sağlayan hükümetimize plan ve bütçe komisyon başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e, Said Yüce’ye, Isparta valimiz Şehmuz Günaydın’a İl genel meclis başkanı Ali Bolat’a ve il genel meclis üyelerine, İl özel idare genel sekreteri Mahmut Zadeoğlu’na, genel sekreter yardımcıları Bayram Aydemir ve Abdullah Çelik’e yol şube müdürü ve kurum müdürlerine yol çalışmalarında görev alan çalışanlara ilçem adına ve köylerimiz adına teşekkür ederim. Köylerimize sıcak asfalt hayırlı uğurlu olsun.''

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.