Şiddetle Kınıyorum

Şiddetle Kınıyorum

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2015 14:29
Şiddetle Kınıyorum

CHP Milletvekili İrfan Bakır, Ankara’da meydana gelen kanlı saldırının ardından bir açıklama yaptı.

Bu insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyorum diyen Bakır "10 Ekim 2015 Cumartesi günü meydana gelen bombalama olayı maalesef ülkemizdeki en kanlı terör olaylarından biri olarak tarihe geçecektir. Bu insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Ülkemizin birliğine, dirliğine yapılan bu saldırı barış ve kardeşliğe dair umutlarımızı kıramayacaktır, kırmamalıdır.
Bu saldırının hedefinde bu ülkede huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamak isteyen, kendi ülkesinde güven içerisinde hayatını sürdürmek isteyen vatandaşlarımız vardır.

Terör büyük bir insanlık suçudur. Daha önce yaptığım birçok açıklamamamda da belirttiğim gibi terör her nerede yada kime yapılırsa yapılsın karşısındayız. Hukukun, adaletin zadelendiği ülkemizde artık can güvenliği de bulunmamaktadır. Vatandaşlarımız hiç hak etmediği bir tabloyla karşı karşıyadır. İstihbarat teşkilatımız büyük bir zaafiyet içerisindedir. Ülkemiz böyle yönetilmeyi hak etmemektedir. Bu sebeple, bu olayda sorumluluğu olan tüm siyasilerin ve üst düzey bürokratların istifa etmelerini beklemekteyiz.

Önce Türkiye diyerek çıktığımız bu yolda teröre karşı atılacak her adıma destek vermeye hazırız. Toplumdan ve siyasilerden de tek beklentimiz fakatsız , amasız terörün her türlüsüne karşı olmaları ve teröre karşı ortak tavır sergilemeleridir.

Bu üzücü olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah' tan rahmet dilerken, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağolsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.