Şiddetle Kınıyoruz

Şiddetle Kınıyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2015 14:27
Şiddetle Kınıyoruz

Yıldızspor Kulübü Yönetim Kurulu, 15 Mart Pazar günü oynanan Voleybol maçından sonra yaşanılanlar ve basında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Isparta Yıldızspor Kulübü Yönetim Kurulu’da 15 Mart Pazar günü Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği’nde oynanan maç ve sonrasında yaşanılan gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. Eğirdirspor’la oynadıkları maçta basında çıkan haberlerle başarının gölgelenmek istediklerini söyleyen Yıldızspor Kulübü Yönetim Kurulu’nun açıklamasını aynen yayınlıyoruz:

“Yıldız Spor Kulübü olarak 15.03.2015 Pazar günü oynanan ve rakip takımın sahadan çekilmesi sonucu yarıda kalan maçla ilgili basında çıkan haberler de kulübümüz olayların içerisine çekilmek istenmekte, hocalarımızın ve sporcularımızın emek vererek elde ettiği başarılar gölgelenmek istenmektedir. Oynanan maç haberde söylendiği gibi final maçı değildir. Maç öncesinde Yıldız Spor A takımının 9 puanı Eğirdir Sporun ise 5 puanı bulunmaktadır. Eğirdir spor maçı 3-0 kazansa dahi 8 puanla ancak ikinci olabilecekti. Maçın başından itibaren rakip takım antrenörü ve bazı sporcu velileri ortamı germek ve hakem üzerinde baskı kurmak için uğraşmışlardır. Takımımız 2-1 öndeyken sahadan çekilmişlerdir. Maç esnasında ve maçtan sonra antrenörlerimiz ve sporcularımız kesinlikle hiçbir olaya karışmamış olmasına rağmen hocalarımız ve sporcularımız salondan çıkarken rakip takım seyircileri ve bazı sporcu velileri tarafından yapılan hakaret ve tehditlere maruz kalmışlardır. Yıldızspor kulübü olarak yapılanları şiddetle kınıyoruz. Eğirdir İlçesinin ve Eğirdir Spor isminin bu olaylarla anılmasından üzüntü duymaktayız.

Ceza İnfaz Spor kulübü başkanı tarafından yapılan açıklamada iki yıldır il karmalarını Yıldız spor kulübünün antrenörlerinin çalıştırdığı ve sadece kendi kulüp sporcularını kadroya aldıkları iddiasında bulunmuştur. İl karmaları kız ve erkek takımlarını neden Yıldızspor kulüp antrenörlerinin çalıştırdığının cevabını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün vermesi gerekir. Biz Yıldız spor kulübü olarak İlimiz adına bizden istenen yardımı hiç düşünmeden ve hiçbir ücret almadan yerine getirdik. Oyuncu seçimi ile ilgili iddialara gelince, geçen yıl Ceza İnfaz Spor kulübünde lisanslı üç sporcuyu kadroya almak için girişimde bulunuldu. Bunlardan bir tanesi kolundan sakat olduğu için, bir tanesi ailesi izin vermediği için ve bir tanesi ise antrenmanlara katılmadığı için grup ve yarı finallere götürülememiştir. Bu yıl ise Ceza İnfaz Spor kulübü liglere katılmadığından ve yaşı uygun sporcusu olmadığından doğal olarak il karmalarında sporcusu bulunmamaktadır. Ancak geçen yıl Ceza İnfaz Spor kulübü sporcusu olan ve bu yıl Eğirdir spora geçen bir sporcu grup ve yarı finallere katılmıştır. Bir sporcu ise velisi izin vermediği için grup maçlarına götürülememiştir. Isparta il karmaları kız ve erkek takımları geçen yıl ve bu yıl gruplarından çıkarak yarı finallere yükselmiştir. Yıldız spor kulübü olarak il karmalarına emeği geçen antrenör ve sporcuları kutluyoruz.

Yıldız spor kulübü 400 lisanslı faal sporcusu ve gönüllü olarak çalışan 15 antrenörü ile birlikte büyük bir kulüptür. Hiç kimse Gençlik spor İl müdürlüğü, Voleybol il temsilciliği ve voleybol hakemleri veya diğer kişi ve kurumlarla olan sorunlarına kulübümüzün ismini karıştırmasın. Kulübümüze, sporcularımıza ve antrenörlerimize karşı yapılan ve yapılacak olan hakaret, iftira ve asılsız suçlamalara karşı hukuki yollar sonuna kadar kullanılacaktır.

Yıldız Spor kulübü olarak 2014-2015 Voleybol sezonunda 6 ayrı kategoride 12 takımla yer aldık. Maçlar sonunda ,
YAŞ GRUBU KIZLAR; YILDIZ SPOR A İL 1. ,YILDIZ SPOR B İL 2.
YAŞ GRUBU ERKEK ; YILDIZ SPOR A İL 1. ,YILDIZ SPOR B İL 2.
YILDIZ KIZLAR; YILDIZ SPOR A İL 1. ,YILDIZ SPOR B İL 3.
YILDIZ ERKEK; YILDIZ SPOR A İL 1. ,YILDIZ SPOR B İL 2.
GENÇ KIZLAR; YILDIZ SPOR A İL 1. ,YILDIZ SPOR B İL 2.
GENÇ ERKEK; YILDIZ SPOR A İL 1.

Yıldızspor Kulübü Kurulduğu 2012 yılından bu tarafa 15 İLBİRİNCİLİĞİ, 6 İL İKİNCİLİĞİ ve 1 İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ elde etmiştir. Her sene Türkiye Milli Takımlar Gelişim Kampına sporcu verme başarısını göstermiştir. Bu başarılar çalışmanın ve emeğin karşılığıdır. Buradan kulüp yöneticilerine, hocalarımıza, sporcularımıza, sporcu velilerimize ve bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum