Şiddetli Lodos Isparta'da Hayatı Felç Etti

Isparta'da dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli lodos kentte hayatı felç etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2012 13:22
Şiddetli Lodos Isparta'da Hayatı Felç Etti

Isparta'da dün akşam saatlerinde çıkan lodos gece boyunca hız kesmedi. Şehirde ağaçlar devrildi, reklam panoları uçtu, çöp tenekeleri yan yattı, bazı evlerin çatılarındaki çanak antenler düştü.

Hızı saatte 100 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle Gülistan Mahallesi'nde ağaçlar devrildi. Kentin pek çok yerinde ise reklam panoları uçtu, çöp tenekeleri yan yattı. Seyyar satıcıların araçları da lodostan zarar gördü.

Isparta Belediyesi ekipleri, sabah erken saatlerden itibaren devrilen ağaçları keserek kaldırmaya başladı. Mimar Sinan Caddesi'nde bazı reklam panoları ve bez afişler de lodostan dolayı zarar gördü. Şiddetli rüzgarın yerinde söktüğü tabelalara karşı, belediye ekipleri vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, rüzgarın hızının 100 kilometreye ulaştığını belirterek, vatandaşlara zorunlu kalmadıkları sürece dışarı çıkmamaları uyarısında bulundu. Fırtınanın Isparta'nın ilçelerinde de etkili olduğu kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum