Sigorta Borcum Falan Yok!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, iktidar partisi il başkanı ve milletvekillerinin “Isparta Belediyesi’nin SGK Borcu var” ifadelerine böyle cevap verdi; “Özür dileyeceğinize…”

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2013 17:13
Sigorta Borcum Falan Yok!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son günlerde ‘Belediye’nin sigorta borcu” üzerine yapılan tartışmalara sert cevap verdi. Başkan Günaydın, “Kalkıyorlar ‘sigortaya borcu var’ diyorlar. Benim sigortaya falan borcum yok. Sigortaya borcum olsa icra gelir, her taraf kapatılır. Takır takır tesisler çalışıyor. Kamyonlar dolup boşalıyor. Isparta’ya istihdam sağlıyor” dedi.

Başkan Günaydın, “Buna teşekkür etmeleri gerekiyor. Siz fabrikalarımızı sattınız. 1 trilyon 730 milyar lira kasasına para koyduğum bir yeri siz yok ettiniz. 1 milyon liraya sattınız. Hem de dağlarımızı da sattınız. 25 yıllığına pomza yatakları sattınız. Bu şekilde çirkin konuşmalar yapılıyor. Isparta’da siyasetin seviyesinin yükselmesini istiyorum. ‘özür dileriz, biz yaktık-yıktık, her tarafı yok ettik, batırdık-çıkardık, sen geldin bu küllerin içerisinden yoktan var ettin’ demeleri gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Belediye fabrikalarında 1 milyar 150 milyon TL’lik stok bulunduğunu kaydeden Başkan Günaydın, “Bu satamıyor anlamında değil, işletme sermayesidir bu. Dolayısıyla bu fabrikaların artık işletme sermayelerini de kazanarak kendi bünyesinde oluşturduk. Büyük bir mesafe aldık. Bu kurduğumuz tesis, üretimde dünya birincisi. 1. dünya tesisi olan iki tane fabrika kurduk. Bu fabrikanın birincisine Mikromize Tesis deniliyor. Yani doğal yalıtım ve izolasyon fabrikaları kuruyoruz. Bunun büyük bir hizmet olduğuna inanarak yapıyoruz. Bu hizmet, bir cami yaptırmak, hacca gitmek kadar önemli” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum