Şikayetçiyiz!

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Balaban, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul müdürleri için yaptığı değerlendirmede payının olmadığını savunan sendikanın açıklamalarını abesle iştigal olarak yorumladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2014 18:30
Şikayetçiyiz!

Isparta’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul müdürleri için yaptığı değerlendirmeyi açıklamasının ardından tartışmaların ardı arkası kesilmiyor.

Son olarak Türk Eğitim Sen Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Balaban, Türk Eğitim-Sen olarak, muhattaplarının kim olduğunu gayet iyi bildiklerini belirterek, şunları söyledi: “Doğru söylemeyen, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı çıkamayan, kendi üyelerinin de mağdur olduğunu söyleyip mağduriyetleri için kılını kıpırdatmayan herkestir. Bir sendikanın kalitesi üye sayısıyla değil, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı çıkışıyla, üyelerinin haklarını korumak için yaptığı mücadeleyle ölçülür.

TÜM ÖĞRETMENLERE DAVET
Milli Eğitim Müdürlüğünün okul müdürleri için yaptığı değerlendirmede payının olmadığını savunan sendikanın açıklamaları abesle iştigaldir. Herkesi dürüst olmaya, Hak için doğru söylemeye davet ediyoruz. Türk Eğitim-Sen; diğer sendikalardan da ortada kalan mağdurların da hakkını savunmak ve korumak amacındadır. Çünkü Türk Eğitim-Sen kendi gücü ve iradesiyle haksızlığa direnen, onun bunun gücüyle yola çıkmış; payandalarla ayakta duran bir sendika değildir. Türk Eğitim-Sen; Eğitimin içine sokulduğu çıkmazların tek çıkış yoludur. Bütün öğretmenlerimizi Türk Eğitim-Sen çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.

ŞİKAYETÇİYİZ
Türk Eğitim-Sen haksızlık ve hukuksuzluğa her şart altında tepki verecek ve itiraz edecek kadar azimlidir. Gücünü, her türlü baskıya rağmen sendikasına güvenen üyelerinden almaktadır. İnancı olan, Allah bir diyen herkesi vicdan sahibi olmaya ve vicdanının sesini dinlemeye davet ediyoruz. Puanlamada objektif davranmayanlardan hukuk önünde ve Mahkeme-i Kübrâda şikayetçiyiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum