Şıklığın Tamamlayıcısı Zarafetin Temsilcisi: Şule Eşarp

Şıklığın Tamamlayıcısı Zarafetin Temsilcisi: Şule Eşarp

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2017 09:05
Şıklığın Tamamlayıcısı Zarafetin Temsilcisi: Şule Eşarp

Eşarp ve şal geçmişten bugüne şıklığın tamamlayıcısı ve zarafetin temsilcisi olmuştur. İpeksi kumaşlar; birbirinden güzel desenleri ve çeşit çeşit renkleri ile taşıyanın tarzını ve iç dünyasını yansıtır. Isparta’da kapılarını müşterilerine açan Şule Eşarp Ispartalı kadınların şıklığını tamamlama konusunda oldukça iddialı.

Kadınlar açısından şıklık ve güzellik geçmişten bugüne vazgeçilmez bir olgu olarak yerini koruyor. Takvim yaprakları bir bir düşerken moda ve trendler sürekli değişiyor. Kadın ise tarihin her döneminde olduğu gibi o moda ve trendi yakalamak istiyor.
İşte tam da bu noktada Ispartalı kadınların şıklığını tamamlamak ve zarafetlerine zarafet katacak bir marka olarak Şule Eşarp & Şal & Çanta kapılarını müşterilerine açtı.

Eski Çarşı Polis Karakolu üzerinde Hatice Şule Aslan’ın işletmeciliğini yaptığı Şule Eşarp & Şal & Çanta geniş ürün yelpazesi, her bütçeye uygun fiyat politikası ve modayı takip eden anlayışı ile sektörde adından sıkça söz ettireceğe benziyor.



Kapılarını müşterileri ile birlikte Demokrat Haber Ekibine açan güler yüzlü işletmeci Hatice Şule Aslan, uzunca bir süredir sevdiği bir işi yapmak istiyorken, tam da düşündüğü gibi bir işletmeciliğin içinde buluvermiş kendisini.

Eşarp, şal ve kışlık omuz atkıları adına geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerinin karşısına çıkan Şule Eşarp, son çıkan trend ürünler ile müşterilerine hizmet veriyor. Pierre Cardin, Aker gibi popüler markaların son çeşitlerini de vitrininde ve raflarında sergileyen Şule Eşarp’ta her bütçeye uygun ürün bulmak mümkün…

Sizde şıklığınızı tamamlayacak ve iç dünyanızı yansıtacak bir eşarp, şal, kışlık omuz atkıları ve çantalar edinmek istiyorsanız mutlaka Eski Çarşı Polis Karakolu üzerinde hizmete giren Şule Eşarp & Şal & Çanta’ya mutlaka uğrayın… Son söz olarak; Şule Eşarp & Şal & Çanta’nın kadınların yanı sıra eşlerini, arkadaşlarını mutlu etmek isteyen, sürprizler yapmak isteyen beyler için de ideal bir adres olduğunu belirtmek gerek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.