Sil Baştan Yeni Kadro Oluşturuldu

Eski adıyla Isparta Emrespor Futbol Yatırımları A.Ş.olan ve ismi büyük ölçüde değişecek olan temsilcimiz, dış transferde 9 futbolcuyla anlaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2013 12:16
Sil Baştan Yeni Kadro Oluşturuldu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki mücadele edecek olan eski adıyla Isparta Emrespor Futbol Yatırımları A.Ş.olan ve ismi büyük ölçüde değişecek olan temsilcimiz dış transferde 9 futbolcuyla anlaştı.

2. Yarı hazırlıklarını Antalya Lara Hadrianus Otel’de sürdüren temsilcimiz, Dış Transfer’de Ankara Demirspor’dan stoper Fatih Konuklar, Altay’dan sol bek-stoper Mert Çiftçi, Ankara Demirspor’dan ön libero Şenol Büyükçekiç, Kastamonuspor’dan orta saha Emin Dinçer, Derince Belediyespor’dan sağ bek, Fehmi Berk Sarıtaş, Antalyaspor’dan santrfor Anıl Taşır, Bursa Nilüferspor’dan santrfor Biray Demir ve Kahramanmaraş Belediyespor’dan orta saha Mustafa Taşkın isimli futbolcularla anlaştı.
Bu arada Kulüp Başkanlığına getirilen Kemal Demirelli, bir çok isimle daha anlaştığını ve takımın yüzde 90’nının değiştiğini bildirdi. Kaleci Onur Topaloğlu’nun tekrar yuvaya döneceğini belirten Demirelli, “4-5 oyuncuyla daha görüşüyoruz. 2. yarıda hedefimiz: Tehlike potasından uzaklaşarak üst sıralara doğru tırmanmak. Eski kadrodaki oyuncularımızla yollarımızı ayırdıktan sonra yeniden bir kadro kurduk. Takımımıza güveniyorum” dedi.

“ÇİÇEK GİBİ BİR TAKIM OLACAĞIZ”
Bu arada Teknik Direktör Hikmet Şıktaşlılar, hedefi olmayan hiçbir futbolcuyla çalışmayacağını belirterek, “Neredeyse sıfırdan bir kadro kurduk. Günde çift idmanla hazırlıklarımıza devam ediyoruz. 2 özel maç yapacağız. Kondisyon çalışmalarının ardından kuvvet ve taktiksel çalışmalara devam edeceğiz. Futbolculuk ve teknik hayatımda önemli başarılar yakaladım. Ama halen daha da başarıya açığım. Kaybedilirken de zevk veren bir takım olacağız. Koşan, mücadele eden ve seyir gücü yüksek karşılaşmalar oynayacağız. Bana derler Deli Hikmet, kolay kolay pes etmem. Çiçek gibi bir takım olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum