Şimdi Davraz'da Kayak Yapma Zamanı

Davraz Kayak Merkezi kar yağışının ardından yoğun günler yaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2012 12:04
Şimdi Davraz'da Kayak Yapma Zamanı

Davraz Kayak Merkezi Mekanik Tesisler Sorumlusu Ömer Tetik, "Kayakçılar telesiyejler ile 8 dakikada ulaşılan dağ evi kafeteryasında dinlendikten sonra alp disiplini, tur kayağı, snowboard, kızak, buz pateni, dağcılık, yamaç paraşütü, botanik gözlemcilik ya da trekking aktivitelerinden dilediklerini gerçekleştirebiliyorlar." diyor.

Şu anda kar kalınlığı 2 metreye yaklaşan merkezde kayak malzemelerini kiralama maliyeti 45 TL. Davraz tesisleri il merkezine 26, Antalya il merkezine 154, Süleyman Demirel Havalimanı'na ise 58 kilometre mesafede. Bölgede kayak yapanlar aynı zamanda Isparta Ovası ile Eğirdir Gölü'nün muhteşem manzarasını izleme şansı buluyor.

Davraz Kayak Merkezi'nde toplam 430 yatak kapasiteli 3 otel var. Amatör ve profesyonel olmak üzere toplam 11 pist bulunan Davraz'da 22 kilometrelik kayak alanı mevcut. 3 telesiyejle kayak severler zirveye tırmanırken, bin 650 metrede oteller bölgesinde, 2 bin 85 metredeyse en üst seviyede kayak yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.