Şimşek: Zor Bir Maça Çıkacağız

Şimşek: Zor Bir Maça Çıkacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2018 12:31
Şimşek: Zor Bir Maça Çıkacağız

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Pazar günü Muğla deplasmanında oynayacakları Ortaca Belediyespor maçının bir hayli zor geçeceğini söyledi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta zirve mücadelesi veren Davrazspor, Pazar günü lig sonuncusu Ortaca Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Pazar günkü karşılaşmanın provasını dün Özel İdaresi’nde yapan pembe-yeşillilerde kırmızı kart cezalısı Levan dışında eksik yok. Deniz ve Fatih’in de katılmasıyla kadroda rekabetin arttığı pembe-yeşillilerde Teknik Patron Hakan Şimşek, futbolcuların performansından memnun.

Şimşek’li Davrazspor, Aydınspor, Kuşadasıspor ve Kalespor maçından sonra Ortaca Belediyespor’u da devirmek amacında.

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Pazar günü Muğla deplasmanında oynayacakları Ortaca Belediyespor maçının bir hayli zor geçeceğini söyledi. Ortaca’nın ligde sonuncu olmasının kimseyi aldatmasının diyen Şimşek, “Ortaca iyi bir ekip. Koşan, mücadele eden ve maçı bırakmayan bir ekip. Hep şansız yenilgi almışlar. Kimse bu maçı çantada keklik görmesin. Zor bir deplasman olacak. Ama kazanmak zorundayız. Puan kaybına kesinlikle tahammülüz yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.