Şimşekler Puan Peşinde

Isparta Emrespor A.Ş. Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2013 12:25
Şimşekler Puan Peşinde

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş. son deplasman maçında Play-Off hedefleyen Gümüşhanespor’la karşı karşıya gelecek. Sezon başından bu yana sancılı bir süreç geçiren kırmızı-siyahlılar, sıkıntılı süreci zar zor aşmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz hafta Maltepespor’u yenerek kümede kalma yolunda çok büyük bir avantaj yakalayan Isparta Emrespor A.Ş. Gümüşhanespor ve Çorum Belediyespor maçlarından puan ve puanlarla ayrılması durumunda kümede kalmayı matematiksel olarak da garantileyecek. Rakip Elazığ Belediyespor bu hafta Kahramanmaraş Belediyespor’u ağırlayacak ve ardından sezonu Beylerbeyispor maçıyla tamamlayacak.

Teknik Sorumlu Mesut Demiroviç, iyi bir hafta geçirdiklerini belirterek, Atabey’de yaptıkları taktik çalışmalarla Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini bildirdi.

Bugünde Atabey’de bir çalışma yapıp cumartesi günü uçakla Trabzon’a hareket edeceklerini belirten Demiroviç, cezalı santrfor Muhammed Onur Demir dışında eksik oyuncularının olmadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.