Şimşekler’de Giden Gidene

Emrespor’da Fethiyespor’la anlaşan Sefa Durmuş’tan sonra Mustafa Ünver’in aynı takıma gittiği öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2013 01:07
Şimşekler’de Giden Gidene

Alihan Ünal’ın Ankara temsilcisi Keçiörengücü ile prensipte anlaşırken Osman Oğuz’un da Hatayspor’la anlaşması an meselesi.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ilk yarıyı 17 puanla 13. sırada bitiren Isparta Emrespor’da ilk 11’de oynayan futbolculardan bazıları başka takımlarla anlaştığı öğrenildi. Sağ kanat oyuncusu Sefa Durmuş’tan sonra orta saha oyuncusu Mustafa Ünver’in de aynı takıma gittiği öğrenildi.

Takım kaptanı santrfor Alihan Ünal’ın Ankara’nın 3. Lig’deki temsilcisi Keçiörengücü ile anlaştığı ve savunma oyuncusu Osman Oğuz’un da 2. Lig ekiplerinden Hatayspor’la anlaşmasına an meselesi. Bu arada savunma oyuncusu Şevki Kapılı’ya da bir takım tekliflerin olduğu öğrenildi.
Kulüp Başkanı Ali Çalışkan’ın istifasının ardından sessizliğe bürünen kulüpte 2. yarı öncesinde nasıl bir yol izleneceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
46 Yorum