Şimşekler’in Hafta İçi Mesaisi

Emrespor, çarşamba günü kendisi gibi zirve mücadelesi veren Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor’la deplasmanda erteleme maçında karşılaşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2012 13:21
Şimşekler’in Hafta İçi Mesaisi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta zirve mücadelesi veren Emrespor, erteleme maçında grubun iddialı ekiplerinden Konya Sarayönü Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

22 Şubat Çarşamba günü saat 13.30’da oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlılar, bugün karayoluyla Konya’ya gidecek. 8-1’lik Burdur Şekerspor galibiyetiyle moral bulan Emrespor, Konya deplasmanından galibiyetle dönerek ilk 2 için avantaj yakalamak istiyor.

Kırmızı-siyahlıların, hafta sonunda da Selçuklu Belediyespor’la maç oynayacağı için Isparta’ya dönmeden Konya’da konaklayacabileceği de belirtildi. Bu arada erteleme maçında Beyşehir Belediyespor, İhsaniye Belediyespor’u evinde ağırlıyor.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum